Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

"Αχ Βαχ, με έκαψες Βαρβάρα!"


Τί είναι το Σοπιλίδης.fm? Καλλιτέχνης, ραδιοφωνικός σταθμός, ή φόρουμ για τη μουσική τέλος πάντων;
Απ' όλα!


        Η ιδέα είναι ότι ο Σοπιλίδης.fm εκπέμπει μουσική, άποψη, και μαζεύει στο site φίλους και γνωστούς. Στόχος είναι να προβάλω εμένα ( ) και να μαθαίνετε τα νέα μου, αλλά και να μπορούμε και να επικοινωνούμε μέσα από εδώ, να ανταλλάσουμε απόψεις, σκέψεις, για ότι μας αποσχολεί για τη μουσική και όχι μόνο.
   Στο forum θα συζητάμε επί παντός επιστητού, και στο ραδιοφωνικό (ιντερνετικό) σταθμό θα ακούτε σε πρώτη φάση τα τραγούδια μου, με απότερο σκοπό να ακούγονται και τραγούδια όσων φίλων δημιουργών θέλουν να ακουστεί η μουσική τους μέσα από το Σοπιλίδης.fm , καθώς και να γίνονται και ζωντανές εκπομπές.
Επίσης σύντομα όλες οι ζωντανές εμφανίσεις θα μεταδίδονται και μέσω του Σοπιλίδης.fm σε όλο το ίντερνετ
       Βασικός σκοπός μου είναι να μη χανόμαστε!
  Θα ανεβάσω τα τραγούδια για να μπορεί όποιος θέλει να τα ακούει, όπως επίσης θα υπάρχει On - line δυνατότητα για όποιον θέλει να αγοράσει τα κομμάτια, αν θέλει να υποστηρίξει τη δουλειά που έκανα, με σκοπό να μεγαλώσω τα παιδάκια μου ((ξεκάθαρος ψυχολογικός εκβιασμός)) 
  Τα τελευταία χρόνια οι υποχρεώσεις αυξάνονται, οι παρέες λιγοστεύουν και ο ελεύθερος χρόνος τείνει να γίνει - μετά την υγεία - το πολυτιμότερο αγαθό. Έτσι αποφάσισα και άλλαξα τον ιστοχώρο μου, και να τον μετατρέψω σε μια σε μια μεγάλη παρέα, όπου φίλοι, συνεργάτες και ακροατε να μπορούμε να τα λέμε και να γνωριζόμαστε. Θα πίνουμε το ιντερνετικό καφεδάκι μας, και θα κάνουμε συζήτηση όταν δεν μπορούμε να τη κάνουμε από κοντά. Έτσι, πολύ σύντομα...
   Ελπίζω ο ιστοχώρος αυτός να γίνει μια μεγάλη παρέα
    Γεια και χαρά σε όλους!
Δωρεάν το νέο CD  του τραγουδοποιού Θωμά Σοπιλίδη με τίτλο "Αχ Βαχ, με έκαψες Βαρβάρα!"  για λίγες μέρες ακόμη!
Μπορείτε να το κατεβάσετε απολύτως δωρεάν, μέχρι 15- 2- 2011 από  την επίσημη σελίδα του τραγουδοποιού http://www.sopilidis.fm/ κάνοντας κλικ  εδώ
Πληροφορίες http://www.sopilidis.fm/