Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Δολοφονία επιχειρηματία τη νύχτα στο Αίγιο. Κουκουλοφόρος τον πυροβόλησε εξ επαφής!

Του την είχε "στημμένη" στην είσοδο της πολυκατοικίας


Έξω από το σπίτι του δολοφονήθηκε ο 59χρονος επιχειρηματίας από το Αίγιο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας κουκουλοφόρος τον περίμενε έξω από το σπίτι του, στην είσοδο δηλαδή της πολυκατοικίας όπου διέμενε.Ο δράστης τον πυροβόλησε εξ επαφής με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα το θύμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με το www.filodimos.gr το θύμα είναι ο επιχειρηματίας-καθηγητής μαθηματικών Άγγελος Αγγελόπουλος και πως μία γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, τηλεφώνησε στην Ασφάλεια Αιγίου και κατήγγειλε το θλιβερό γεγονός. Η Ασφάλεια έσπευσε, καθώς και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στο σώμα του επιχειρηματία βρέθηκαν 7 σκάγια. Τα πρώτα στοιχεία μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ αμφίβολο είναι αν ο δράστης ήταν επαγγελματίας δολοφόνος.
Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες ο Άγγελος Αγγελόπουλος, ήταν ο βασικός μέτοχος εταιρείας,η οποία πριν από αρκετό χρονικό διάστημα είχε κηρύξει πτώχευση, οδηγώντας σε οικονομικό αδιέξοδο δεκάδες πελάτες. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας δεχόταν το τελευταίο διάστημα απειλές για τη ζωή του, ζητώντας παράλληλα αστυνομική προστασία.
Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την υπόθεση για να εντοπίσουν τα αίτια αλλά και τον δράστη
thebest.gr