Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Μαρινάκης: «Οι Δαλούκες να πάνε σπίτι τους»!

Η νέα τάξη... πραγμάτων και οι «φιλίες» στο ελληνικό ποδόσφαιρο κράτησαν μόλις μία μέρα. Και στο πρώτο ανάποδο πέναλτι τινάχθηκαν όλα στον αέρα.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα Βαγγέλης Μαρινάκης έξαλλος για το πέναλτι που δόθηκε στον Παναθηναϊκό και με το οποίο κέρδισε τον Αρη, έκανε λόγο για «έγκλημα. Οι Δαλούκες να κρεμάσουν τις σφυρίχτρες τους»!
Αναλυτικά είπε: «Δυστυχώς σήμερα διαπράχθηκε ένα καθαρό έγκλημα, εναντίον του ελληνικού ποδοσφαίρου, εναντίον της Ελλάδας. Ηρθαμε εδώ πριν 2 μήνες προσφέραμε χρήματα για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως κάναμε ένα τεράστιο λάθος, σε μια εποχή που οι οικονομικές συγκυρίες ήταν πολύ δύσκολες.
Για να αναβαθμίσουμε όμως το ποδόσφαιρο πρέπει να το ξεβρωμίσουμε τον χώρο! Θα πρέπει να ταχθούμε εναντίον των διαιτητών και των παραγόντων του παρακράτους που μεγαλούργησε πέρυσι και λειτουργεί και φέτος. Το έδειξε και στην πρώτη και στην δεύτερη αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός έχει 3 βαθμούς, έπρεπε να έχει 6. Ο Παναθηναϊκός έχει 4 αλλά θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 2. Εξι θα έπρεπε να έχει σήμερα ο Αρης
».

Και «προκάλεσε» τον Παναθηναϊκό να καταδικάσει την αποψινή διαιτησία του Δαλούκα: «Να βγει ο Κόντης να το καταδικάσει ή να βγει ο Παναθηναϊκός να καταδικάσει τα όσα έγιναν. Σήμερα τα ψέματα τελειώνουν. Οποιος νομίζει ότι θα παίξει με τον κόσμο του Ολυμπιακού, του Αρη, του ΠΑΟΚ και των υπολοίπων ομάδων είναι γελασμένος. Ας μην κρυβόμαστε. Ο Δαλούκας και οι Δαλούκες γενικότερα θα πρέπει να κρεμάσουν σφυρίχτρα τους. Δεν υπάρχουν περιθώρια πρέπει να ξεβρωμίσει ο τόπος αν θέλουμε να πάμε το ποδόσφαιρο μπροστά...».
SPORTNET