Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

ΑΕΚ - Μαρσέιγ 0-2: Έπαιξε κι έχασε... στην OPAP Arena, η οποία αποδεικνύεται φέτος «μαύρη τρύπα» για την ομάδα του Αλμέιδα.

 ΑΕΚ - Μαρσέιγ 0-2: Έπαιξε κι έχασε... 

Η Μαρσέιγ επικράτησε για δεύτερη φορά της ΑΕΚ μέσα σε διάστημα 15 ημερών και άφησε την ελληνική ομάδα στην 3η θέση του ομίλου, με 4 βαθμούς στο ενεργητικό της.

Οι Γάλλοι άνοιξαν το σκορ στο 25' με τον Μπεμπά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε κακή αντίδραση του Αθανασιάδη σε κόρνερ και με κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες στο β' ημίχρονο, αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Λόπες.Το δεύτερο γκολ της γαλλικής ομάδας ήρθε τη στιγμή που... όλη η ΑΕΚ αναζητούσε το γκολ της ισοφάρισης, έστω και στις καθυστερήσεις. Έπειτα από λάθος του Μάνταλου στη μεσαία γραμμή, ο Βιτίνια έστρωσε στον Σαρ, ο οποίος προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-2.

AEK: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (81' Γαλανόπουλος), Πινέδα (63' Αραούχο), Γκατσίνοβιτς (63' Τσούμπερ), Άμραμπατ, Μάνταλος, Λιβάι Γκαρσία (63' Πόνσε)

ΜΑΡΣΕΪΓ: Πάου Λόπες, Κλος (90+' Ναντίρ), Λόντι, Εμπεμπά, Μπαλέρντι, Βερετού (90+' Γιγκό), Κοντογκμπιά, Εντιαγέ (86' Μουρίγιο), Αρίτ (90+' Σόλιο), Βιτίνια, Κορέα (59' Σαρ)