Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. Στο κρατητήριο τρεις παίκτες του Φωκικού!


O Ράντι μαρκάρει τον Χολέμπας στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου Ολυμπιακός-Φωκικός 
Σε μια απίστευτη περιπέτεια βρέθηκαν τρεις παίκτες του Φωκικού, καθώς πέρασαν τη νύχτα στο κρατητήριο για οφειλή ύψους 2.000 ευρώ της ΠΑΕ προς στο ξενοδοχείο που διέμεναν. Πρόκειται για τους Ράντι, Ομάρ και Λανζάλο, οι οποίοι κρατήθηκαν από την αστυνομία έως ότου δοθεί οριστική λύση.

Πρόκειται για τους Ράντι, Ομάρ και Λανζάλο, οι οποίοι κρατήθηκαν από την αστυνομία έως ότου δοθεί οριστική λύση, καθώς το δωμάτια που διαμένουν, δεν έχουν πληρωθεί εδώ και 25 μέρες, με το ποσό της οφειλής να έχει φτάσει τα 2.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, όταν οι τρεις παίκτες επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, ο Λανζάλο ζήτησε το διαβατήριό του, για να μετακομίσει σε σπίτι που είχε βρει. Όμως ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου δεν το έδινε, ζητώντας να πληρωθεί. Κλήθηκε η αστυνομία, που κράτησε τους παίκτες, μέχρι τη λύση να δώσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σίμος Παπαδημητρίου, που πλήρωσε το χρέος.

Μάλιστα, οι παίκτες αναγκάστηκαν να επικοινωνήσουν με τις πρεσβείες τους, προκειμένου να βρεθεί μία λύση, ενώ από την πλευρά της ΠΑΕ έκαναν λόγο για παρεξήγηση.