Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Συγχαρητήρια Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στις αθλήτριες και τους αθλητές του TAE KWON DO και της ομάδας του Αρκαδικού



Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στις αθλήτριες και τους αθλητές του TAE KWON DO και της ομάδας του Αρκαδικού στο μπάσκετ για τις πρόσφατες επιτυχίες τους αναφέροντας τα εξής:

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Ευγενία Σαρρή, στην Ιωάννα Κωστοπούλου, στον Παναγιώτη Κοκκάλα για τις επιτυχίες τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON DO στην Ιταλία και στη Σταματίνα Γεωργίτση για την επιτυχία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Χαλκίδα.
Εκφράζω επίσης τα θερμά μου συγχαρητήρια στους παίχτες, τους προπονητές και τη διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Αρκαδικού για τη μεγάλη επιτυχία τους και την άνοδο στην Α1 κατηγορία.
Οι επιτυχίες αυτές συνιστούν αναμφίβολα μια διαφορετική ελπίδα και προσδοκία για την Πελοπόννησο και τη χώρα, αφού αναδεικνύουν ότι μόνος δρόμος για την αντιμετώπιση της κρίσης είναι η επίμονη και επίπονη προσπάθεια, η ανιδιοτέλεια, η μεθοδικότητα, η πίστη και η αφοσίωση στο στόχο.
Οι επιτυχίες αυτές είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και θυσιών των ίδιων των αθλητών, των προπονητών τους και των οικογενειών τους και αποδεικνύουν ότι μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούμε να τα καταφέρουμε στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. 
Εύχομαι οι επιτυχίες αυτές να συνεχιστούν και στο μέλλον και να αποτελέσουν κίνητρο για τους νέους μας ώστε να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει να στηρίζει αυτές τις προσπάθειες και να επενδύει στην ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών, ώστε να παρέχει κάθε δυνατότητα ασφαλούς και άνετης άθλησης στους Πελοποννήσιους πολίτες, αλλά και να προσελκύσει σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις εθνικές και διεθνείς».