Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Φ. Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ θα ψηφίσει "παρών" στη σημερινή ψηφοφορία

«Παρών» στην αποψινή ψηφοφορία θα ψηφίσει η Δημοκρατική Αριστερά ξεκαθάρισε από τη Βουλή ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης. «Η σταθερή μας θέση στα εργασιακά, μας υπαγορεύει να μην ψηφίσουμε το σχέδιο νόμου και να δηλώσουμε παρών στην ψηφοφορία» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
  Κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια ο κ. Κουβέλης εξήγησε τους λόγους της απόφασης αυτής εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ επισημαίνοντας πως το κόμμα του είχε καταστήσει σαφές με απόλυτη πολιτική ειλικρίνεια, ότι η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει τα εργασιακά μέτρα κάτι που το ήξεραν όλοι. Διευκρίνισε πως η θέση αυτή παραμένει αμετακίνητη.
«Επιλέξαμε ήδη και δεν το αναιρούμε να υπάρξει κυβέρνηση να μην δημιουργηθεί πολιτική αστάθεια με ότι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνία και να υπηρετήσουμε την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη και το ευρώ και όχι την επιστροφή στη δραχμή. Αυτή η επιλογή μας παραμένει στο ακέραιο κι όποιος επιχειρεί να την συμψηφίσει με την σταθερή μας θέση να υπερασπιζόμαστε τα εργασιακά δικαιώματα, κάνει τουλάχιστον λάθος» τόνισε ο κ. Κουβέλης.