Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ : Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, εξαπόλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής, στην ομιλία του πριν ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο με τα νέα μέτρα. Μεταξύ άλλων...
ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας σκέφτεται «με όρους κηδείας επειδή επενδύει πολιτικά στον θάνατο της χώρας».
Προηγουμένως ο  κ. Τσίπρας  από το βήμα της Βουλής κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, που εκείνη την στιγμή έβγαινε από την αίθουσα,  ότι έχει να πατήσει το πόδι του πολύ καιρό στη Βουλή, λέγοντάς του "κάναμε μαύρα μάτια να σας δούμε ξανά στη Βουλή και αποχωρείτε από τα έδρανα της Βουλής τόσο γρήγορα" προσθέτωντας πως ελπίζει να μην τον ξαναδεί στα επόμενα μέτρα τον Φεβρουάριο.
Κατηγόρησε επίσης ευθέως τον κ. Σαμαρά ότι για παλαιοκομματισμό και αναφέρθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης, λέγοντας πως η καταγωγή σχεδόν όλων των υπαλλήλων είναι από την Καλαμάτα.
Μετά από μερικά λεπτά ο πρωθυπουργός επέστρεψε και απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα είπε ο κ. Σαμαράς : “την επόμενη φορά που θα πρέπει να μιλήσω με Ευρωπαίους παράγοντες για την Ελλάδα θα παίρνω την άδεια σας κ. Τσίπρα.”
Φυσικά ο κ. Τσίπρας δεν άφησε αναπάντητη την σπόντα του πρωθυπουργού και του απάντησε με ειρωνική διάθεση "και βέβαια να το κάνετε να μου ζητήσετε την άδεια"