Την απόφαση τους να μην κάνουν δεκτή την προσφορά της ιδιοκτήτριας του οίκου ανοχής, έκαναν πριν από λίγο γνωστό, οι γονείς του 5ου Δημοτικού Σχολειού Πατρών. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου η ιδιοκτήτρια κ. Σούλα, τους προσέγγισε ως φυσικό πρόσωπο και όχι με την επαγγελματική της ιδιότητα.
Η ανακοίνωση του Συλλόγου έχει ως εξής:
«Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολειού Πατρών σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7-11-2012 και ώρα 17.:00 μ.μ. αποφάσισε τα εξής¨:
Μετά τις διαστάσεις που έλαβε η δωρεά στο Σύλλογό μας αν και η δωρήτρια προσέγγισε το Σύλλογο μας ως φυσικό πρόσωπο και όχι με την επαγγελματική της ιδιότητα, με σκοπό τη διαφήμισή της, αποφασίστηκε να επιστρέψουμε την δωρεά μη παραλείποντας να την ευχαριστήσουμε για την πρόθεση της. Η κάλυψη των όποιων αναγκών και ελλείψεων θα αιτείται πλέον από την διοίκηση η οποία αποφάσισε και αποδεχτήκαμε την απόφαση της για επιστροφή της δωρεάς.
Ευχόμεθα η διοίκηση όπως αυτή εκφράστηκε μέσω της ανωτέρω αποφάσεως της να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να βρει τα απαιτούμενα κονδύλια δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ίσες ευκαιρίες σε όλα τα σχολεία και σε όλους τους μαθητές.
Τέλος να αναφέρουμε πως λόγω των διαστάσεων που έλαβε από τα ΜΜΕ η δωρεά στο Σύλλογο μας φορείς και ΜΚΟ ευαισθητοποιήθηκαν και μας υποσχέθηκαν βοήθεια όχι μόνο για το δικό μας Σύλλογο αλλά και όπου γνωρίζουμε ότι υπάρχει ανάγκη.
Ο αλτρουισμός και η ευγενή προσφορά είναι στοιχειά που ακόμη χαρακτηρίζουν τον λαό μας παρ` όλες τις δυσκολίες που περνάει.»
Ποια είναι η "μαντάμ Σούλα"
Η 67χρονη "μαντάμ Σούλα" είναι η ιδιοκτήτρια των δύο πιο φημισμένων οίκων ανοχής της Θεσσαλίας, γεγονός που της έχει δώσει τη δυνατότητα να επενδύει εκατομμύρια. Ωστόσο, δεν ξεχνάει από πού ξεκίνησε ούτε ότι δεν είχε να φάει ως παιδί ούτε εκείνη αλλά ούτε και η τυφλή μάνα της.
Όπως δηλώνει στο "Πρώτο Θέμα", «δούλευα από την ηλικία των 11 ετών ως υπηρέτρια σε σπίτια. Τότε ήταν που γνώρισα και τον πατέρα του παιδιού μου, ένα αγόρι 14 ετών. Ο πατέρας του ήταν μαυραγορίτης από το Κιλκίς και ο δικός μου αντάρτης» δηλώνει στην εφημερίδα και συμπληρώνει…
«Στα 15 μου έμεινα έγκυος και στα 18 μου ο άντρας μου πέθανε από καρκίνο στο συκώτι. Πώς να μεγαλώσω μόνη ένα παιδί»;
Από το Κιλκίς κατέβηκε στη Θεσσαλονίκη όπου δούλευε ως καθαρίστρια σε σπίτια, αγρότισσα στα χωράφια, ακόμη και πλύστρα σε εργοστάσιο. Το γεγονός ότι η μητέρα της έμεινε τυφλή εξαιτίας ενός προβλήματος στα μάτια, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ήταν όμορφη άρχισαν να καλλιεργούν στο μυαλό της την ιδέα να γίνει ιερόδουλη.
Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα. Η ανάγκη όμως με έκανε να αντέχω. Έβγαλα πολλά χρήματα και δεν μετάνιωσα ποτέ γι’ αυτό που έκανα».
Η επιχειρηματική δραστηριότητα της 67χρονης γυναίκας ξεκίνησε το 2007, ενώ τις επιχειρήσεις διαχειρίζεται σήμερα ο γιος της. Όπως έχει γράψει το thebest.gr η "μαντάμ Σούλα" είναι ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής στην Πάτρα. Η χορηγία της δεν περιορίζεται στην ομάδα του Βουκεφάλα αλλά και σε άπορες οικογένειες. Μάλιστα πολλές φορές, όπως λένε όσοι την γνωρίζουν, η κ. Σούλα δωρίζει βιβλιοθήκες σε σχολεία, όπως συνέβη στην Πάτρα, ή δίνει αίμα η ίδια ή τα «κορίτσια» της σε όποιον το ζητήσει. Ενώ όπως συνηθίζει να λέει η ίδια «Εγώ δεν έβγαλα λεφτά στην Ελβετία, τα έβαλα στην πορνεία».
Σήμερα η κυρία Σούλα απασχολεί 14 κοπέλες, Ελληνίδες αλλά και ξένες...
«Τώρα με την κρίση έχουν έρθει και Ελληνίδες και μου έχουν ζητήσει δουλειά. Ξέρεις, οι περισσότερες Ελληνίδες συνηθίζουν να δουλεύουν μόνες τους. Πηγαίνουν στο Κολωνάκι και κλείνουν τις δουλειές τους. Γι’ αυτό βλέπεις κοριτσάκια να κυκλοφορούν με τσάντες και παπούτσια αξίας 1.000 ευρώ ενώ η οικογένειά τους δεν έχει στον ήλιο μοίρα».
Πηγή: thebest.gr