Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ απάντησε (επισήμως) στον Λοβέρδο - Γρηγοράκος: Όσοι ανεξαρτητοποιήθηκαν να επιστρέψουν τις έδρες τους


Giannis-Maniatis
Το ΠΑΣΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή του Γραμματέα της Κ.Ο. Γιάννη Μανιάτη στον Βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο, σε απάντηση της επιστολής που απέστειλε σήμερα ο Βουλευτής στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, με κοινοποίηση στον Γραμματέα της Κ.Ο:

Αγαπητέ Ανδρέα,
Χαιρόμαστε για την απόφασή σου να επανέλθεις στις συλλογικές διαδικασίες και δράσεις τη Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας.
Η Κ.Ο. της παρούσας βουλευτικής περιόδου λειτουργεί με απόλυτα συλλογικό και δημοκρατικό τρόπο και αποφασίζει για όλα τα θέματα που αφορούν τη Βουλή και την Κυβέρνηση. Συλλογικά, αποφασίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία και ο τρόπος συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση. Κορυφαία βέβαια απόφαση της Κ.Ο. ήταν αυτή που καθόρισε τη στάση μας στην χθεσινή καταλυτική ψηφοφορία Αυτή η συλλογική και δημοκρατική λειτουργία της Κ.Ο. συνεχίζεται όλον τον καιρό που εσύ δεν μετέχεις στις διαδικασίες της. Έχουμε τώρα ενώπιόν μας τη συζήτηση του Προϋπολογισμού που αρχίζει σήμερα.
Παράλληλα, όπως γνωρίζεις, με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, έχει ήδη συγκληθεί το συντακτικό συνέδριο της παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι οι προτάσεις σου θα είναι πολύ χρήσιμες για την προσυνεδριακή και τη συνεδριακή διαδικασία.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Γιάννης Μανιάτης

Γρηγοράκος: Όσοι ανεξαρτητοποιήθηκαν να επιστρέψουν τις έδρες τους

grigorakos
Παράλληλα ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος θεωρείται φίλα προσκείμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο, υποστήριξε ότι οι βουλευτές που ανεξαρτητοποιούνται, ή διαγράφηκαν από τη κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να επιστρέφουν την έδρα τους
«Ο λαός έδωσε 33 έδρες στο ΠΑΣΟΚ για να συμμετάσχει στην κυβέρνηση συνεργασίας και να συμβάλλει στη λήψη αποφάσεων, που ήταν γνωστές και δεδομένες και άρα οι διαφοροποιούντες βουλευτές πρέπει να αποποιηθούν την έδρα του», τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Real FM και στη συνέχεια επιτέθηκε στον Ανδρέα Λοβέρδο, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορούν όλοι οι ευθύνες να πέφτουν στον πρόεδρο και να μη φταίει κανένα από τα κορυφαία στελέχη: «Είναι τόσο έξυπνοι και τόσο ικανοί αυτοί, που δεν έχουν καμία ευθύνη;», είπε με ειρωνικό ύφος ο κ. Γρηγοράκος.

ysterograga.gr