Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Η Ευρώπη φέρνει μεταγραφές στον Ολυμπιακό

marinakis12
Με τη νίκη επί της Μονπελιέ, ο Ολυμπιακός σχεδόν εξασφάλισε την παρουσία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετά τη φάση των ομίλων.
Τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγωνιστικών θα κρίνουν το αν οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν στους “16″ του Champions League ή αν… θα υποβιβαστούν στους “32″ του Europa.
Βέβαια, υπάρχει και το ακραίο και ταυτόχρονα απευκταίο σενάριο του αποκλεισμού, αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο από τη μία ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να... σταυρώσει βαθμό σε δύο αγώνες και από την άλλη η η Μονπελιέ να πετύχει το απόλυτο κόντρα σε Αρσεναλ και Σάλκε.
Η κατά 99% δεδομένη παρουσία του Ολυμπιακού είτε στο Champions είτε στο Europa League φαίνεται πως... ανοίγει την όρεξη στους ευρθόλευκους, αναφορικά με το ενδεχόμενο ενίσχυσης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Εξάλλου, όσο η ομάδα συνεχίζει στην Ευρώπη, αυτομάτως η ΠΑΕ εξασφαλίζει επιπλέον έσοδα, ώστε να επενδύσει.
Μπορεί από τον Ολυμπιακό να μην προκύπτει κάτι το... μεταγραφικό, ωστόσο στην πιάτσα ήδη ψιθυρίζεται ότι το ενδιαφέρον στρέφεται στη θέση του αμυντικού χαφ, με τους Λορένθο και Κοβάσεβιτς, σε συνεργασία με τον Λεονάνρτο Ζαρντίμ, να έχουν ήδη κάνει μια προεργασία.
Από 'κει και πέρα, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο ενίσχυσης και στα άκρα της επίθεσης, με τα ονόματα των Σκόκο και Βιεϊρίνια να έρχονται στο προσκήνιο. Ασφαλώς, πρόκειται για δύο εξαιρετικές, αλλά και ταυτόχρονα και ακριβές περιπτώσεις. Και οι δύο, εξάλλου, δεσμεύονται με συμβόλαιο.

sport.gr