Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Παίζει τα ρέστα του στο Ολίμπικο . Λάτσιο - Παναθηναϊκός (22.05)


Οι "πράσινοι" παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League και θέλουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο Ολίμπικο, όπως είχαν κάνει και το 2010.
Την τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε στο Ολίμπικο έφυγε με τις καλύτερες αναμνήσεις αφού με πρωταγωνιστές τους Σισέ και Νίνη είχε πάρει μεγάλη νίκη επί της Ρόμα.
Από τότε έχουν αλλάξει πολλά αλλά οι "πράσινοι" θα ήθελαν να φύγουν και πάλι με τη νίκη η οποία θα τους βάλει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης.
Η Λάτσιο από την άλλη έχει να διαχειριστεί τη βαριά ήττα με 4-0 από την Κατάνια ενώ την Κυριακή έχει το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης με την Ρόμα.
Ο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει τους: Καρνέζη, Σεϊταρίδη, Βύντρα, Βελάσκες, Σπυρόπουλο, Βιτόλο, Χουχούμη, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλο, Μαυρία, Φορναρόλι.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαρίνος, Σισοκό, Μπουμσόνγκ, Πίντο και Σο.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 22.05 και θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1

Φοβούνται επεισόδια

Τα όσα έγιναν πριν 2 εβδομάδες στην Αθήνα αλλά και το ντέρμπι της Ρώμης που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή προβληματίζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού οι οποίοι φοβούνται επεισόδια στις εξέδρες του Ολίμπικο.
Οι λατσιάλι που θα βρεθούν στο γήπεδο για το σημερινό ματς με τον Παναθηναϊκό υπολογίζεται ότι δεν θα ξεπεράσουν τους 10.000 αλλά αυτό δεν καθησυχάζει τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας.
Οι "πράσινοι" φοβούνται ότι μαζί με τους 500 Έλληνες στις εξέδρες θα βρεθούν και κάποιο φίλοι της Ρόμα αλλά και οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ οι οποίοι φημολογείται ότι ήδη έχουν ταξιδέψει στην Ιταλία με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν ταραχές.
Οι διοικούντες την ΠΑΕ ζητούν από τους φιλάθλους τους να μην απαντήσουν στις προκλήσεις αφού μετά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ ο κίνδυνος βαριάς τιμωρίας είναι ορατός.