Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Πού θα απευθυνθούν οι δημότες για την επανασύνδεση του ρεύματος σε Ξυλόκαστρο και Δερβένι


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, προς τους συμπολίτες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες ή είναι εγγεγραμμένοι στις προνοιακές δομές του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λπ.) και στους οποίους έχει γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην πρώτη (κύρια) κατοικία τους, λόγω οφειλών στη Δ.Ε.Η. αναλαμβάνει να προωθήσει τα δικαιολογητικά και να γνωμοδοτήσει στην αρμόδια επιτροπή της ΔΕΗ, σχετικά με την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος.
Οι κάτοικοι του Δήμου μας, των οποίων στην πρώτη κατοικία έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω οφειλών και ανήκουν στις παραπάνω ομάδες, καλούνται όπως το αργότερο μέχρι την 18/12/2013 ημέρα Τετάρτη υποβάλλουν:
Για το Ξυλόκαστρο στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου (αρμόδια υπάλληλο κα Σιώτη Μαρία τηλ. 2743360217 begin_of_the_skype_highlighting 2743360217 ΔΩΡΕΑΝ end_of_the_skype_highlighting ) και για το Δερβένι στο Δημαρχείο Δερβενίου (αρμόδια υπάλληλο κα Παπασταμοπούλου Αικατερίνη τηλ. 2743360104 begin_of_the_skype_highlighting 2743360104 ΔΩΡΕΑΝ end_of_the_skype_highlighting ) τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Αίτηση
2. Πρόσφατο λογαριασμό της ΔΕΗ (σε περίπτωση που ο λογαριασμός δεν είναι στο όνομά τους, χρειάζεται εξουσιοδότηση του ιδιοκτήτη ή μισθωτήριο συμβόλαιο).
3. Αστυνομική Ταυτότητα (φωτοαντίγραφο)
4. Εκκαθαριστικό Εφορίας οικ. έτους 2013
5. Κάρτα ανεργίας (αν υπάρχει)
6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
7. Αριθμός ανήλικων – προστατευόμενων τέκνων
8. ΑΜΚΑ
9. Αναπηρία (έγγραφο αποδεικτικό)

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Αντώνιος Κλαδούχος