Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Στη Ζαχάρω η τελευταία προεκλογική ομιλία της Διονυσίας Αυγερινοπούλου

Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου
Με την προεκλογική ομιλία της στις 9 μ.μ. στο καφέ Havana, στη Ζαχάρω ολοκληρώνει σήμερα τον εκλογικό αγώνα η Υποψήφια Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου. 
Η αεικίνητη και δυναμική Βουλευτής Ηλείας, πάντα πλάι στα προβλήματα των συμπατριωτών της θα μιλήσει στους φίλους της, στην αγαπημένη γενέτειρά της.
Η Δρ. Αυγερινοπούλου, θα επισκεφθεί σήμερα το Δασαρχείο Πύργου και την Αστυνομική Διεύθυνση του Νομού και θα δώσει ραδιοφωνική συνέντευξη στο ΙΟΝΙΟΝ FM. H περιοδεία της Δρ. Αυγερινοπούλου στην Ηλεία θα ολοκληρωθεί με επίσκεψή της στα πυρόπληκτα χωριά του Δήμου Ζαχάρως.
Η κα. Αυγερινοπούλου η οποία και τις τελευταίες ημέρες επισκέφθηκε σχεδόν όλες τις περιοχές της Ηλείας συζητώντας με τους κατοίκους για τις μεγάλες προκλήσεις του Νομού και της χώρας  έτυχε θερμής υποδοχής από τους συμπατριώτες της, οι οποίοι αναγνωρίζουν τις προσπάθειές της για την ανάπτυξη και την προβολή του Νομού Ηλείας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Η Βουλευτής Ηλείας και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος ζήτησε από τους συμπατριώτες να ανανεώσουν τη στήριξή τους στο πρόσωπό της, προκειμένου να συνεχίσει τους αγώνες της.
odigos.gr