Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική ομιλία της Άννας Καραμανλή



Εμφάνιση 1-IMG_4585.JPG

Θέμα: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ Η  ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Εμφάνιση 1-IMG_4580.JPG
Δεν δίστασε η Άννα Καραμανλή να πραγματοποιήσει την κεντρική της προεκλογική ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, την ίδια ώρα που είχαν ανοιχτές συγκεντρώσεις σε μικρή απόσταση ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Το αποτέλεσμα την δικαίωσε απόλυτα, αφού με κλειστούς δρόμους και δυσκολίες μετακίνησης με το μετρό, η αίθουσα του ΤΙΤΑΝΙΑ γέμισε ασφυκτικά από τους φίλους και υποστηρικτές της. 
Η κα. Καραμανλή στην ομιλία της ανέφερε χαρακτηριστικά:

Εμφάνιση 1-IMG_4616.JPG«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου άνοιξαν το σπίτι τους και συνομιλήσαμε. Όλους όσους μου άνοιξαν την καρδιά τους. Και να στείλω ένα μήνυμα: Η ιστορία δεν γράφεται στην τύχη. Τη γράφουν οι αποφάσεις του λαού. Και οι πολίτες της Β’ Αθηνών, αλλά και όλης της Ελλάδας, καλούνται την Κυριακή να λάβουν μια απόφαση. 

Εμφάνιση 1-IMG_4596.JPGΗ επιλογή είναι ξεκάθαρη. Μπορούν να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία. Για να ολοκληρωθεί επιτέλους η συμφωνία με την τρόικα, να πάρουμε την τελευταία δόση και επιτέλους – μετά από πέντε χρόνια σχεδόν – να κλείσει ο κύκλος των μνημονίων για τη χώρα. Και στη συνέχεια η χώρα να μπει σε προληπτική γραμμή στήριξης, για να είμαστε ασφαλείς. Και να ξεκινήσουμε αυτό που όλη η κοινωνία περιμένει: Τη μείωση των φορολογικών συντελεστών. Για να ανασάνει ο κόσμος. Να ανασάνουν τα νοικοκυριά, αλλά και οι επιχειρήσεις. Για να ξαναπάρει μπροστά η οικονομία μας.
Όμως, αυτήν τη εθνική μας προσπάθεια πάνε να ανακόψουν. Αυτό την πορεία, που είναι δική μας πορεία, όλων, πάνε να σταματήσουν. Για να μας ξαναφέρουν σε κρίση, σε απομόνωση και στο κατώφλι της χρεοκοπίας. Αυτούς είχαμε – και έχουμε - απέναντί μας: την παλαβή Αριστερά. Μια ζωή τιμητές των πάντων. «Τσάμπα μάγκες» εκ του ασφαλούς. Αλλά τώρα ο κόσμος ξέρει. Δεν ξεγελιέται με ψεύτικες υποσχέσεις, ούτε με συνθήματα. Δεν θέλει να ξαναγυρίσει πίσω».



Πολιτικό Γραφείο Άννας Καραμανλή
Βουλευτού Β’ Αθηνών – Ν.Δ.
Λ. Μεσογείων 9 - 11, 115 26 Αμπελόκηποι