Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Κακοκαιρία την Κυριακή


Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές στη Δυτική Ελλάδα, τα κεντρικά, την Πελοπόννησο και το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα παρουσιάσουν ύφεση.
 Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα με τη μέγιστη στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνάει τους 5 βαθμούς, από 4 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 14 στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
 Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, στο Κεντρικό Αιγαίο ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.
 Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές οι οποίες από το μεσημέρι και μετά σταδιακά θα σταματήσουν, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.