Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Αντώνης Σαμαράς: αφύσικο και, καμιά φορά και προκλητικό, την ώρα που οι μισθοί πέφτουν, οι συντάξεις πέφτουν και υπάρχει βαθιά ανεργία και ύφεση, οι τιμές να ανεβαίνουν

Ο  Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, επισκέφθηκε, σήμερα το απόγευμα, τα γραφεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού και είχε συνάντηση με τη διοίκησή της.
Στη συνάντηση μετείχαν, επίσης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Αγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής κ. Κ. Χατζηδάκης, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας, βουλευτής κ. Χρ. Σταϊκούρας, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας, κ. Ν. Μηταράκης και ο Γενικός Διευθυντής του Κόμματος, κ. Θ. Σκορδάς.
Κατά την επίσκεψή του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι η Ημέρα του Καταναλωτή και βρισκόμαστε εδώ για να επισημάνουμε το γεγονός ότι, σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο Ελληνικός λαός, θεωρούμε ότι είναι αφύσικο και, καμιά φορά και προκλητικό, την ώρα που οι μισθοί πέφτουν, οι συντάξεις πέφτουν και υπάρχει βαθιά ανεργία και ύφεση, να βλέπουμε, μαζί με όλο τον κόσμο, ότι πάρα πολλές φορές οι τιμές ανεβαίνουν. Για αυτό το λόγο βρίσκομαι εδώ στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, προκειμένου να συζητήσουμε το θέμα σε βάθος. Είναι κάτι που ενδιαφέρει όλο τον Ελληνικό λαό. Και είμαι βέβαιος ότι, μέσα από τη συζήτηση που θα έχουμε, θα βγουν πάρα πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα».