Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ν. Δ. : Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή, ιδιαίτερα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, όπως αυτές που βιώνουμε σήμερα, αποκτά ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα.

Ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Ζωντανός και η Υπεύθυνη του Τομέα Καταναλωτικών Οργανώσεων κα Φωτεινή Βρύνα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή, έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:

«Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή, ιδιαίτερα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, όπως αυτές που βιώνουμε σήμερα, αποκτά ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα.
Έρχεται να υπενθυμίσει στον Έλληνα καταναλωτή, στα Ελληνικά νοικοκυριά, που τόσο έχουν επιβαρυνθεί από τις συνεχείς εισοδηματικές περικοπές, ότι μπορούν ακόμα να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη λειτουργία της αγοράς και στη διαμόρφωση των τιμών. Αρκεί να υιοθετήσουν, όσο το δυνατό συντομότερα, μια σωστή καταναλωτική συμπεριφορά.
            Ακόμη πιο σημαντικό είναι να αποτυπωθεί στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή ότι, όχι μόνο η 15η Μαρτίου, αλλά κάθε μέρα είναι ημέρα καταναλωτή.
Ο Τομέας Καταναλωτικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, θα σταθεί δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή σε αυτή την προσπάθεια, παρεμβαίνοντας και ενημερώνοντας συνεχώς με σκοπό την προστασία των συμφερόντων του».