Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ντέρμπι ανόδου Πανκαμαριακός - Σπαθοβούνι σήμερα στο Ξυλόκαστρο. Σε δοκιμασία στο Δερβένι αύριο ο Αετος Κρυονερίου από Πανευρωστινιακό

Αυλαία σήμερ στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, με τρεις αγώνες ( δύο στον 1ο  όμιλο και ένα στον 2ο όμιλο.) στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής.. Το ενδιαφέρον της αγωνιστικής στρέφετε στον 2ο ΄0μιλο της κατηγορίας όπου περιλαμβάνει αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες. 
                                               B΄ ΟΜΙΛΟΣ

Η πρεμιέρα της αγωνιστικής στον όμιλο γίνεται σήμερα στις 3 το απόγευμα στο γήπεδο Ξυλοκάστρου με το ντέρμπι ανάμεσα στον Πανκαμαριακό και στον Α, Ο Σπαθοβουνίου. Ο νικητής του αγώνα θα έχει κάνει ένα βήμα για την άνοδό του στην Α΄ κατηγορία. Την Κυριακή , στις 3 το απόγευμα , στο Δερβένι, ο πρωτοπόρος Αετός Κρυονερίου, δοκιμάζεται από τον Πανευρωστινιακό, όπως και η Αναγέννηση Κιάτου, στο Βέλο , από τον Απέσσα Χαλκίου. Εκτός έδρας αγωνίζεται ,στην Αρχαία Φενεό, η Θύελλα Κάτω Διμηνιού με τον Παμφενεατικό, ενώ η Λυκοποριά δοκιμάζεται στον Ασπρόκαμπο από την τοπική ομάδα. Στον Συνοικισμό η Κόρινθος ’06 υποδέχεται την Θύελλα Λεοντίου, ενώ τέλος στην Αρχαία Κόρινθο ο τοπικός Άρης αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό Άσσου.

15η Αγωνιστική
ΣΑΒΒΑΤΟ 14.1.12          ΩΡΑ 15.00΄
ΠΑΝΚΑΜ/ΚΟΣ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.1.12          ΩΡΑ 15.00΄ 
ΠΑΝΕΥΡ/ΚΟΣ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
ΠΑΜΦΕΝ/ΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜ.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ
ΑΠΕΣΣΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΑΡΗΣ ΑΡΧ.ΚΟΡ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣ.
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

Σήμερα στις 3 το απόγευμα οι ‘Άγιοι Θεόδωροι στην έδρα τους αγωνίζονται με τον Άρη Κορίνθου, ενώ στο Συνοικισμό ο Κύψελος Κορίνθου μάχεται με τον Μαψό. Την Κυριακή , η αγωνιστική συνεχίζεται με τους υπόλοιπους αγώνες του προγράμματος . Ο πρωτοπόρος Εθνικός Ξυλοκερίζης , στην έδρα του, αντιμετωπίζει την γειτονική του Δάφνη Εξαμιλίων, ενώ στα Εξαμίλια οι Γαλάζιοι Νέοι μάχονται με τον Αετό Αγγελοκάστρου. Στους άλλους αγώνες ο Αγιάνννης μάχεται την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου , ο Τενεάτης , στο Γαλατάκι , υποδέχεται το ΑΣ Λουτρακίου, ενώ τέλος η Περαχώρα αγωνίζεται με τον Κουταλά.

15η Αγωνιστική


ΣΑΒΒΑΤΟ 14.1.12          ΩΡΑ 15.00΄
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
 ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ - ΑΟ ΜΑΨΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 15.1.12          ΩΡΑ 15.00΄ 
ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ. - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣ.
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ
ΤΕΝΕΑΤΗΣ - ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ