Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ο Πανκαμαριακός νίκησε 2 - 0 στο ντέρμπι το Σπαθοβούνι και καμαρώνει στην κορυφή

Ο Πανκαμαριακός είναι ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής  καθώς στη πρεμιέρα της 15 αγωνιστικής στη Β2 κατηγορία επιβλήθηκε με 2 – 0 , με τέρματα του Διαμαντόπουλου στο 5΄ και του Δ. Πουλακίδα στο 75΄, στο γήπεδο Ξυλοκάστρου επί του Α, Ο Σπαθοβουνίου.  Η ομάδα του Καμαρίου με την νίκη της αυτή έκανε ένα βήμα για την άνοδό της στην Α΄ κατηγορία, καθώς ξέφυγε - προσπέρασε με +2 την αντίπαλό του και ισοβάθμησε στην κορυφή του ομίλου τον Αετό Κρυονερίου, που δοκιμάζεται αύριο στις 3 το απόγευμα , στο Δερβένι, από τον Πανευρωστινιακό.
Στους υπόλοιπους αγώνες του προγραμματος που γίνονται αύριο η Αναγέννηση Κιάτου, αντιμετωπίζει στο Βέλο τον Απέσσα Χαλκίου. Εκτός έδρας αγωνίζεται ,στην Αρχαία Φενεό, η Θύελλα Κάτω Διμηνιού με τον Παμφενεατικό, ενώ η Λυκοποριά δοκιμάζεται στον Ασπρόκαμπο από την τοπική ομάδα. Στον Συνοικισμό η Κόρινθος ’06 υποδέχεται την Θύελλα Λεοντίου, ενώ τέλος στην Αρχαία Κόρινθο ο τοπικός Άρης αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό Άσσου.
 Με "τεσσάρες" συνέχισαν Άγιοι Θεόδωροι και Κύψελος
Σήμερα στην Β1, στα πλαίσια της 15 αγωνιστικής οι ‘Άγιοι Θεόδωροι επικράτησαν με 4 – 0 του Άρη Κορίνθου, ενώ στο Συνοικισμό ο Κύψελος Κορίνθου νίκησε  με 4 - 1τον Μαψό και πέρασε στην 3η θέση της βαθμολογίας του ομίλου.
Αύριο Κυριακή , η αγωνιστική συνεχίζεται με τους υπόλοιπους αγώνες του προγράμματος . Ο πρωτοπόρος Εθνικός Ξυλοκερίζης , στην έδρα του, αντιμετωπίζει την γειτονική του Δάφνη Εξαμιλίων, ενώ στα Εξαμίλια οι Γαλάζιοι Νέοι μάχονται με τον Αετό Αγγελοκάστρου. Στους άλλους αγώνες ο Αγιάνννης μάχεται την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου , ο Τενεάτης , στο Γαλατάκι , υποδέχεται το ΑΣ Λουτρακίου, ενώ τέλος η Περαχώρα αγωνίζεται με τον Κουταλά.