Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Οι Μάχες της Αργολιδοκορινθίας ( Κόρινθος – Παναργειακός , Πανναυπλιακός – Ατρόμητος Χιλιομοδίου)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις της Κυριακής στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του 7oυ ομίλου της Δ’ Εθνικής.
Η Κόρινθος μετά την απρόσμενη αποχώρηση των Τόγια, Καραβίτη υποδέχεται τον Παναργειακό σε ένα ματς από τα παλιά Το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην Κόρινθο ανέλαβε ο Απόστολος Λιβανός μετά την παραίτηση από  τη συγκεκριμένη θέση του Πέτρου Καραβίτη.
Ο Πανναυπλιακός σε ένα ακόμη σπουδαίο ματς υποδέχεται τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου , ενώ στον Ασπρόπυργο, ο Μανδραϊκός στο γειτονικό ντέρμπι με την τοπική  ομάδα φυσικά και είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη.
Από εκεί και πέρα στην Κύμη έχουμε ένα ακόμη τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Χαλκίδα που αναμένεται να συγκεντρώσει και αρκετό κόσμο.,  ενώ στη Θήβα η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Ένωση ΑΣΑ ψάχνοντας το τρίποντο ανάσα. Τέλος η Ένωση Ερμιονίδας παίζει με την Δάφνη Ερυθρών και τα Λουκίσια με τον Πόρο.
9η αγωνιστική


Πανναυπλιακός-Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Θήβα-Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα
Λουκισίων Α.Ο.-Πόρος
Κόρινθος-Παναργειακός
Ασπρόπυργος-Μανδραϊκός
Ενωση Ερμιονίδας-Δάφνη Ερυθρών
ΑΟ Κύμης-Χαλκίδα


Εντός οι πρωτοπόροι στον 6ο όμιλο

Με εντός έδρας ματς για τους πρωτοπόρους συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα. Ο Παναιγιάλειος που έχει το απόλυτο οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια φιλοξενεί την Αχαϊκή που είναι αήττητη στο πρωτάθλημα μετρώντας 3 νίκες και 5 ισοπαλίες. Το Πανόπουλο υποδέχεται την Εράνη Φιλιατρών ενώ ο Ατρόμητος Λάππα παίζει με τον ΑΟ Εικοσιμίας. Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις Πάμισος-Τσιλιβή, Θύελλα Πατρών-Διαγόρας Βραχνέικων και Βρασιές - Αστέρας Αμαλιάδας. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός Γυθείου χωρίς κόπο θα πάρει τη νίκη αφού ο Τριταιϊκός έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

9η αγωνιστική

Ατρόμητος Λάππα-Εικοσιμία
Τριταιικός-Ολυμπιακός Γυθείου
Πάμισος-Τσιλιβή
Θύελλα Πατρών-Διαγόρας Βραχνέικων
Παναιγιάλειος-Αχαϊκή
ΠΦΟ Πανόπουλου-Εράνη Φιλιατρών
Βρασιές-Αστέρας Αμαλιάδας