Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Πρεμιέρα 2ου γύρου στην Α΄ Κορινθίας σήμερα

Πρεμιέρα 2ου γύρου στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας αποτελεί η σημερινή 16η αγωνιστική.
Μια  αγωνιστικής που περιλαμβάνει την αναμέτρηση στο Κιάτο ανάμεσα στον Πέλοπα και στον Ολυμπιακό Λουτρακίου  που άλλοτε θα αποτελούσε το μεγάλο ντέρμπι , ενώ τώρα έχει χάσει την αίγλη του , χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Κατά τα άλλα ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Κλένια , στο γήπεδο Σολομού , υποδέχεται τον Άλμπαρτο Κόρφου, ενώ ο Α. Ο. Λουτρακίου , στο Θώδειον Στάδιο, φιλοξενεί      τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.
Στο Δερβένι «ποδαρικό» στον Αστέρα κάνει η Προοδευτική Περιγιαλίου, ενώ στην Αρχαία Κόρινθο ο Ηρακλής Λεχαίου μάχεται με την Ελλάδα Βέλου.
Στη Νεμέα η Θύελλα Πετρίου αντιμετωπίζει τον Σαρωνικό Γαλατακίου, ενώ στο Σοφικό θα γίνει το ντέρμπι των ισόβαθμων Πανσολυγειακού και Α. Ο. Σολομού , όπου ο νικητής του αγώνα θα κάνει ένα βήμα για να αποφύγει δυσάρεστα γεγονότα με την λήξη του πρωταθλήματος. Τέλος στα Εξαμίλια ο  ουραγός Ισθμιακός αντιμετωπίζει τον Παννεμεατικό. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 15:00.

 
Η 16η Αγωνιστική

ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ -  ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ  -  ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ -  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ -  ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
Oι μεταγραφές του Αστέρα Δερβενίου
Εκ μέρους του Δ.Σ. ανακοινώνεται η ένταξη στο έμψυχο υλικό της ομάδας του Θοδωρή Ζήση (ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του) και του Νίκου Παπαδημητρίου (που έπαιζε στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου μετά από ανταλλαγή με τον Μίτκο Γερμάνοφ, στον οποίο ευχόμαστε καλή τύχη στην νέα του ομάδα). Αναμένεται η ένταξη στο έμψυχο υλικό και του Γιάννη Καΐτσα, που απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους.