Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ανατροπή και πρόκριση για ΟΦΗ στο Αγρίνιο

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι Κρητικοί έβγαλαν... ψυχή και πάθος, νίκησαν 3-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και προκρίθηκαν στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα βρουν μπροστά τους τον Πανσερραϊκό. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες.
Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που πήρε το τελευταίο "εισιτήριο" για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο Αγρίνιο επικράτησε με 3-1 του Παναιτωλικού για την 5η φάση του θεσμού.
Οι Κρητικοί, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 35' με την κεφαλιά του Ρότσα, είχαν τα ψυχικά αποθέματα και έκαναν την ολική ανατροπή που τους έδωσε το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση του θεσμού.
Ο Σίσιτς στο 42' με “κεραυνό”, έφερε το ματς στα ίσα. Στο δεύτερο μέρος, ο Μπούρμπος στο 58' (είχε μόλις μπει στον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγή) έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και στο 98' ο Μάντζιος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι δύο ομάδες, λόγω των αποβολών των Βάντο (54') και Φερνάντες (59'). Εγκληματική... ενέργεια από τον Πορτογάλο που χτύπησε αντιαθλητικά τον Σίσιτς και τον έστειλε στον πάγκο. Το ματς διακόπηκε για πέντε λεπτά, με τις αψιμαχίες να στέλνουν εκτός πάγκου τον Χανιωτάκη και τους Παλαιολόγο, Παπουλή, Ταυλαρίδη να αντικρίζουν κίτρινες κάρτες.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τζενάμο, Αναστασιάδης, Μουμίν (69' Πασάς), Ρότσα, Παλαιολόγος (83' Μπελεβώνης), Φερνάντες, Χαριστέας (33' λ.τρ. Καραμαλίκης), Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Άντι, Καμαρά.
ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Βάντο, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Κάλαϊτζιτς, Μποντόρ, Τζόρντι Λόπεζ (73' Πίτσος), Σίσιτς (63' Παπουλής), Ζορμπάς (57' Μπούρμπος), Μάντζιος