Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Έτοιμο το 7o τεύχος της "αντι(Δρώ)"


Διαβάστε το εδώ: http://www.issuu.com/proothisikalesmatos/docs/antidro.vol.7

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΤΙ(ΔΡΩ)
Το ενημερωτικό αδέσμευτο έντυπο «αντι(δρώ)» διανέμεται δωρεάν και έχει στόχο την κατάρρευση του σάπιου συστήματος που κυβερνάει τους λαούς και δημιουργήθηκε για να συμβάλουμε όσο μπορούμε σ αυτό το στόχο, με το να διαδώσουμε αυτά που συμβαίνουν στην αυθεντική τους μορφή.
Διαπιστώσαμε ότι η επαρχία και όχι μόνο, διψάει να ενημερωθεί, να αφυπνιστεί, να οργανωθεί. Απευθυνόμαστε στο μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων που δεν διαθέτουν Internet και όπως καταλαβαίνουμε όλοι, η ενημέρωσή τους είτε είναι ανύπαρκτη, είτε είναι διαστρεβλωμένη μέσω TV.

Δημιουργήθηκε λοιπόν ένα έντυπο, 15νθήμερο, (όχι ηλεκτρονικό) που μοιράζεται στην περιφέρεια καθώς και στην Αττική και που στοχεύει στα εξής:
α) ενημέρωση στον κόσμο που δεν γνωρίζει καν τι συμβαίνει (παγκοσμιοποίηση, καθεστώς τραπεζών κ.λ.π.)
β) ενημέρωση για τον κόσμο που ξέρει, αλλά θέλει να ενημερώνεται για τα δρώμενα
γ) στον ξεσηκωμό του κόσμου, στην αποβολή του φόβου στον οποίο τον έχουν εγκλωβίσει. Οι δυσκολίες είναι αρκετές αλλά επειδή ξέρουμε ότι όλοι έχουμε θέληση, πείσμα και κυρίως έναν κοινό στόχο, θα τις αντιμετωπίσουμε...

Δεν κατευθύνουμε, δεν χρωματίζουμε, δεν επηρεάζουμε απλά ενημερώνουμε!
Η επιλογή, αξιολόγηση των θεμάτων και η τελική σύνθεση του ενημερωτικού αδέσμευτου εντύπου «Αντι(δρώ)» γίνεται από την Ομάδα Media που δημιουργήθηκε από απλούς πολίτες από όλη την Ελλάδα μέσα στο facebook.
Η Ομάδα Media, δημιουργήθηκε από τη σελίδα "Προώθηση συνεννοήσεων για κοινές δράσεις/αντιδράσεις":
http://www.facebook.com/omadaproothisiskalesmatos
To 6ο τεύχος μοιράστηκε σε 12000 αντίτοιπα σε περιοχές της Αθήνας, Υπόλοιπης ΑΤΤΙΚΗΣ, ΛΑΚΩΝΙΑ, ΧΙΟ, ΗΛΕΙΑ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ, ΑΡΓΟΛΙΔΑ, ΑΡΚΑΔΙΑ, ΑΧΑΪΑ, ΗΜΑΘΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ, ΞΑΝΘΗ, ΠΕΛΛΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΘΗΒΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΒΟΛΟΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΠΙΕΡΙΑ (ΚΑΤΕΡΙΝΗ), ΤΡΙΚΑΛΑ, ΛΑΜΙΑ, ΜΩΛΟΣ, ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΧΑΝΙΑ, ΜΗΛΟΣ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΜΥΤIΛHΝΗ, ΣΥΡΟΣ.

Βοηθήστε μας στη διανομή του!
Το έντυπο «αντι(δρώ)» βασίζεται στην εθελοντική διανομή από άτομα σε όλη την Ελλάδα που θέλουν να συμβάλουν ενεργά στον αγώνα που κάνουμε να σώσουμε τη χώρα μας, τις ζωές και την αξιοπρέπειά μας.
Μπορείτε να βοηθήσετε με τους παρακάτω τρόπους:
Α. Μέσω facebook
Εγγραφείτε στο http://www.facebook.com/groups/dianomi.antidro/ στην περίπτωση που θέλετε να συμμετάσχετε ενεργά στην εθελοντική διανομή

B. Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)
Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: dianomi.antidro@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.
Γ. Κοινοποιώντας την ανακοίνωση αυτή μέσω facebook, e-mail, sms ή σε blogs στο διαδίκτυο και συζητώντας με όσους νομίζετε πως θα ενδιαφέρονταν για την προώθηση αυτού του εντύπου.
Δ. Προσφέροντας κάποια φύλλα ΑΝΤΙ(ΔΡΩ) σε διανομείς που δεν οικονομική δυνατότητα να συμμετέχουν στο κόστος εκτύπωσης.