Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Τέλος ο Μπένος από την Κόρινθο. Την Τετάρτη φιλικό με τον Αστέρα στην Τρίπολη

Τη λύση της συνεργασίας του «κοινή συναινέσει» με τον Πολύκαρπο Μπένο ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του ΤΑΠ Κόρινθος. Επίσης η "Μπάρτσα" θα δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια στα οποία θα δοκιμάσει νεαρούς παίκτες. Την Τετάρτη 18/05/2011 δίνεται φιλικό παιχνίδι στην Τρίπολη με τον ΑΣΤΕΡΑ. Τα επόμενα φιλικά ματς είναι με την ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ στις 20/05/2011 στην Κόρινθο και στις 26/05/2011 με την ΘΗΒΑ στην Θήβα".


Διαψεύδουν τα σενάρια περί Μπογιονικολού στον Παναιγιάλειο . Προετοιμάζεται με τον Νίκο Κουρμπανά

"Κύκλοι" της διοίκησης του Παναιγιαλείου διέψευδαν χθες τα σενάρια περί ανάμιξης του Νίκου Μπογιονικολού στην ΠΑΕ.. Σύμφωνα με τα σενάρια αυτά, ο πρώην παράγοντας του Χαϊδαρίου και του Απόλλωνα Καλαμαριάς προτίθεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας του Αιγίου. Σε κάθε περίπτωση, ούτε ο πρόεδρος Παπαπέτρου ούτε κάποιο μέλος της διοίκησης επιβεβαίωναν αντίστοιχη κρούση.
Στον Παναιγιάλειο συνεχίζουν τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου υπό τις οδηγίες πλέον του Νίκου Κουρμπανά. Αντίστοιχα θέματα συζητήθηκαν στο χθεσινό ΔΣ. Μάλιστα, με ενδιαφέρον αναμένεται η επικείμενη ΓΣ της ΠΑΕ, καθώς εκεί θα τεθούν επί τάπητος τόσο θέματα οφειλών στους ποδοσφιαριστές (άλλωστε παίζουν σημαντικό ρόλο στην αδειοδότηση για την επόμενη χρονιά) όσο και το πλάνο της νέας σεζόν.