Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Oι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Δημοψήφισμα 2015



Δείτε από τους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" τα αποτελέσματα για το Δημοψήφισμα 2015 όπως τα μεταδίδει το Υπουργείο Εσωτερικών μέσα από την σελίδα του ekloges.ypes σε πραγματικό χρόνο. Οι κάλπες κλείνουν στις 19.00, και αμέσως μετά θα αρχίσουν να μεταδίδονται τα πρώτα αποτελέσματα.

Περίπου στις 21:00 το βράδυ  εκτιμάται θα υπάρχει και η πρώτη ασφαλής εκτίμηση αποτελέσματος για το Δημοψήφισμα 2015 από την εταιρία Singular Logic. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Singular Logic, Μ. Καριώτογλου, ενδέχεται να μην είναι τελικά διαθέσιμη η εκτίμηση τη συγκεκριμένη ώρα, στην περίπτωση που η διαφορά μεταξύ των δύο απαντήσεων βρίσκεται μέσα στα όρια του στατιστικού λάθους.
Για να είναι νόμιμο το δημοψήφισμα θα πρέπει να προσέλθει στις κάλπες τουλάχιστον το 40% του εκλογικού σώματος.
Τα αποτελέσµατα του δηµοψηφίσµατος της 5ης Ιουλίου θα συγκεντρωθούν σε κάθε νοµό (εκλογική περιφέρεια) από τις Περιφερειακές Ενότητες της έδρας του, θα µεταδοθούν στο Υπουργείο Εσωτερικών και ∆ιοικητικής Ανασυγκρότησης και µετά το Υπουργείο, αφού τα συγκεντρώσει, θα τα διοχετεύει στα µέσα µαζικής ενηµέρωσης (τηλεόραση-ραδιόφωνο-Τύπο-Διαδίκτυο), µε τη χρήση σύγχρονων ηλεκτρονικών µέσων
Οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" θα μεταδώσουν αποτελέσματα απο όλη την Επικράτεια , την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Κορνθία , τον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, την Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης καθως και από τους Δήμους Αιγιαλείας και Ζαχάρως.

Επικράτεια

ΠΡΟΣΟΧΗ : Δοκιμαστικά Δεδομένα
Ενημέρωση: Ενσωμάτωση: Ψήφισαν:
Δεν υπάρχει αποτέλεσμα ακόμη Δεν υπάρχει αποτέλεσμα ακόμη Δεν υπάρχει αποτέλεσμα ακόμη



Ερώτημα
Δεν εγκρίνεται / ΟΧΙ
Εγκρίνεται / ΝΑΙ