Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Γυρίζει σελίδα ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου

 Γράφει ο Στάθης Ντάγκας

Ο ιστορικός Ηρακλής Ξυλοκάστρου γύρισε σελίδα χθες 1η Μαρτίου 2015. Ο κ. Απόστολος Μποτώνης (π.πρόεδρος της ομάδος) αφού συγκάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση η οποία και πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του γηπέδου Ξυλοκάστρου, παραιτήθηκε όπως και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησής του και ζήτησε την έγκριση των μελών για την μετέπειτα διάδοχη κατάσταση.
Έγινε ένας απολογισμός για τα έως τώρα πεπραγμένα της απελθούσας διοίκησης, για την δύσκολη φάση που διανύει το ανδρικό τμήμα, για τα όποια λάθη και τυχόν παραλήψεις, αλλά και την σπουδαιότητα των τμημάτων υποδομής που διαθέτει η ομάδα. Επίσης ο κ. Μποτώνης ανέλαβε την ευθύνη να συνεχίσει ο ίδιος να παρέχει την βοήθεια του μέχρι το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν όπου και η νέα διοίκηση θα ξεκινήσει την μεγάλη προσπάθεια για ανασυγκρότηση καθώς την επόμενη σεζόν οι «πράσινοι» θα αγωνίζονται στην Α2 κατηγορία Κορινθίας.
Το νέο συμβούλιο του Ηρακλή απαρτίζεται από νέα παιδιά που αγαπούν τον αθλητισμό, το Ξυλόκαστρο και πάνω από όλα τον ιστορικό σύλλογο που έχει αισίως κλείσει 87 χρόνια ζωής. Ανέλυσαν το πλάνο τους με αισιοδοξία, φρέσκες ιδέες, ενέργεια και σεβασμό. Στάθηκε κυρίως στην ανάγκη για συσπείρωση γιατί όπως τονίστηκε αρκετές φορές, σε αυτή την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει.
Πρώτος στόχος η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, η δουλειά σε σύγχρονα ποδοσφαιρικά αλλά και διοικητικά πρότυπα και η ανάγκη για ένα μεγάλο άνοιγμα στην τοπική κοινωνία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τα τμήματα υποδομής που είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο για τον Ηρακλή και το μέλλον των παιδιών που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας.
Δεν μένει άλλο παρά όλοι μας να σταθούμε δίπλα στην προσπάθειά τους και να αγκαλιάσουμε αυτό το σημαντικό κομμάτι για την πόλη μας που λέγεται Ηρακλής. Είναι άλλωστε πια κοινώς αποδεκτό ότι για μια κοινωνία, ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και οφείλουμε να τον κρατάμε ψηλά όπως αρμόζει σε μια ιδέα.
Περισσότερα για το θέμα στο προσεχές διάστημα και ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

πηγη: revista.gr