Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ της Κολομβίας των Βαλκανίων, έχει διαλυθεί απλά δεν του το είπανε


tsipras-lafazanis-syrizaΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε ότι να ‘ναι. Όλοι εναντίον όλων. Μηλιοί, Μητρόπουλοι και λοιποί εξαγριωμένοι με τον Βαρουφάκη γιατί δεν γίνανε Βαρουφάκηδες.

Λαφαζάνης κατά Τσίπρα γιατί δεν έλαχε σε αυτόν η αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ και έχασε την ευκαιρία να μας οδηγήσει αυτός και οι κομμουνιστές του εκτός Ευρώπης, ΝΑΤΟ και σύμπαντος.

Στο παιχνίδι μπαίνουν και οι γραφικοί σοφοί γέροντες Γλέζος και Θεοδωράκης που θυμίζουν πως τα χρόνια της κατοχής, οι πραγματικοί αντιστασιακοί έβαζαν τη βόμβα στα Γερμανικά τανκς... και δεν έγλυφαν εκεί που έφτυναν όπως κάνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ με το Μνημόνιο και την Τρόικα.

Παρανοϊκοί Μαοϊκοί και Τροτσκιστές καυγαδίζουν για το αν ο Βαρουφάκης έπρεπε να κλωτσήσει ή να χαστουκίσει τον Ντάισελμπλουμ.

Και την ώρα που συμβαίνουν αυτά, οι πολιτικοί μέντορες του Τσίπρα κατασκευάζουν το σενάριο του διεθνούς εκβιασμού κατά της κυβέρνησης του γίγαντα Αλέξη, που είχε και συνεργό τον προηγούμενο πολιτικό ολετήρα τον Αντώνη Σαμαρά.

Το ακούει αυτό ο Αντώνης Σαμαράς και εξαγριώνεται ...γιατί ποιος είναι αυτός που σκέφτηκε πως αυτός και η παρέα του της Πολιτικής Άνοιξης, θα μπορούσε ποτέ να ..προδώσει κόμματα, ιδέες και κυρίως πατρίδες.. Ποιος;; ο Αντώνης;;; Ντροπή!

Ξάφνου έρχεται η ψηφοφορία της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, των συρραμμένων συνιστωσών και μπαίνει το τελειωτικό μπουρλότο στην αριστερή κυβέρνηση της Κολομβίας των Βαλκανίων.
Σήμερα οι μισοί Συριζαίοι, οριακά υπερψήφισαν να οδηγήσουν το ναυάγιο της Ελλάδας στη μεγάλη Κωλοτούμπα που θα έχει κι άλλους φόρους, κι άλλο αίμα.. Πολύ περισσότερο απ΄όσο ρούφηξε ο Σαμαράς.

Δεν κέρδισε η πρόταση Λαφαζάνη για ένα 6-7%, που έλεγε να πάρουμε τα όπλα και να πολεμήσουμε το ΔΝΤ και τους Γερμανούς στα σύνορα.. έτσι κι αλλιώς για πιστωτικό γεγονός μας πάνε.. γιατί να μην το απολαύσουμε;;

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλυθεί απλά δεν του το είπανε!! Ποιος θα τα ψηφίσει αυτά τα μέτρα - τέρατα στη Βουλή, που ΣΙΓΟΥΡΑ θα έρθουν, με αυτή την τερατώδη δημοσιονομική τρύπα;;

Πάει για διάλυση το μαγαζί. Και όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της Ελλάδας... Γιατί η επανάσταση της Κολομβίας των Βαλκανίων δεν είχε οικονομικό σχέδιο, παρά μόνο πολλές μικρές Ανάσες Αξιοπρέπειας!!

Δεν πειράζει... αυτό αποφάσισε ο Κυρίαρχος Λαός ... του Κολωνακίου, του Ψυχικού, της Εκάλης, της Κηφισιάς... Αυτοί που εξαγριώθηκαν με τον ολέθριο ΕΝΦΙΑ που έβαλε ο Αντώνης... το παιδί που δεν παρέδωσε το Μαξίμου..

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr