Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Έ«Χ»ασε την ευκαιρία ο Απόλλων Σμύρνης 1 - 1 με τον Παναιγιάλειο


Έ«Χ»ασε την ευκαιρία ο Απόλλων Σμύρνης  
Την ευκαιρία να υπερκεράσει την Παναχαϊκή κατά έναν πόντο στη βαθμολογία και περάσει μόνος στην 2η θέση του 1ου ομίλου της Football League έχασε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιγιάλειο στη Ριζούπολη.

Ένα αποτέλεσμα που πανηγυρίστηκε στο φινάλε από τους «μελανόλευκους» (παρέμειναν στην 7η θέση) και τους φιλάθλους τους, που τους ακολούθησαν στην Αθήνα.

Στο πρώτο ημίχρονο, το θέαμα ήταν μέτριο.  Ο Απόλλωνας είχε την κατοχή, χωρίς όμως να δημιουργεί σπουδαίες ευκαιρίες. Το σκορ για τον Απόλλωνα  άνοιξε στο 31. Ο Γκόλιας εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, κεφαλιά από τον αμαρκάριστο Πινέιρο από το ύψος της μικρής περιοχής και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.  Από εκει και πέρα , το ημίχρονο κύλησε χωρίς την μεγάλη στιγμή
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Αιγίου, αποφάσισε να βγει από το «καβούκι» του και να προσπαθήσει να ισοφαρίσει. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, μάλλον θεώρησαν ότι είχαν δεδομένη την νίκη τους. Αυτό το πλήρωσαν ακριβά. Στο 64 ο Ουρτάδο πασάρει στον Σανδραβέλη,  μπαίνει από τα δεξιά μέσα στην περιοχή και με εξαιρετικό δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ πάνω στην κίνηση φέρνει το ματς στα ίσα.
ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Γεωργίου, Κοτσώνης, Φαρία, Πινιέιρο, Φαρινόλα (72' Σουάνης), Βάντερσον, Καραδέμητρος (69' Λαγός), Τζιώρας (80' Ανγκούλο).
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Μπουρλάκης (81' Σκαρτσίλας), Σπίνουλας (59' Ρουμπουλάκου), Ακπαρίδης, Ιωάννου, Σανδραβέλης, Μίλιεβιτς, Γκοτσούλιας, Ουρτάδο, Πιζ (74' Νάστος), Φουρτάδο.

1ος Όμιλος
Τρίτη 24 Φεβρουαρίου
ΑΕΚ-Παναχαϊκή 2-1 (35' Πλατέλλας, 86' Μάνταλος - 90+2' Κυβελίδης)
Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου
Ηρακλής Ψαχνών - Ερμιονίδα 0-2 (2' αυτ. Χρ. Πατσατζόγλου, 15΄ Ιασωνίδης)
Φωστήρας - Επισκοπή 0-1 (17' Βιγιαφάνες)
Αχαρναϊκός - Καλλιθέα 1-0 (68' Ιορδανίδης)
Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου
Χανιά - Άλιμος 1-0 (33' πεν. Πάγκαλος)
Απόλλων Σμύρνης-Παναιγιάλειος 1-1 (32' Πινέιρο – 65' Σανδραβέλης)