Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Συνάντηση έκπληξη Στουρνάρα-Αντώναρου

Giannis-Stournaras
Η χθεσινή πρωινή πτήση της Aegean για το Βερολίνο, επεφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη για την πλειοψηφία των επιβατών, που είδαν τον Γιάννη Στουρνάρα και τον Ευάγγελο Αντώναρο να συζητούν, σε ευχάριστο κλίμα, καθώς κάθισαν… σχεδόν μαζί.
Όπως μετέφερε στα “Υστερόγραφα” επιβάτης της πτήσης, ο πρώην πλέον Υπουργός Οικονομικών και εν αναμονή νέος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας συναντήθηκε με τον τελευταίο εκπρόσωπο των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή, κάθονταν σε κοντινές θέσεις, και κατά τη διάρκεια της πτήσης Αθήνα-Βερολίνο τα έλεγαν για αρκετή ώρα, και μάλιστα με το κλίμα μεταξύ τους να δείχνει εξαιρετικό.
Σημειώνεται ότι ο Ευάγγελος Αντώναρος είναι από εκείνους που μέσω των συχνών παρεμβάσεών τους στα social media, είχαν το σθένος να καταλογίζουν ευθύνες και να καταγράψουν παραλείψεις στις πολιτικές που προώθησε ο Γιάννης Στουρνάρας, κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Οικονομικών, που συνέπεσε με την εφαρμογή των σκληρών μέτρων του Μνημονίου.
Ο πρώην πλέον “τσάρος” της ελληνικής Οικονομίας μετέβαινε στο Βερολίνο για την εκδήλωση στην οποία συμμετείχε με παρόντα τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ ο Ευάγγελος Αντώναρος έχει… δεύτερη πατρίδα τη Γερμανία, λόγω και της πολυετούς δημοσιογραφικής διαδρομής του.
Το… μάτι των “Υστερόγραφων” μας ενημέρωσε ακόμη ότι ο Γιάννης Στουρνάρας και ο Ευάγγελος Αντώναρος ταξίδεψαν Economy και όχι Business, γι’ αυτό και έγιναν αντιληπτοί από την πλειοψηφία των υπολοίπων Ελλήνων της πτήσης.