Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, REDNOTEBOOK.GR



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις ύβρεις εναντίον αστυνομικών, στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, rednotebook.gr, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το μίσος του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομία και τους αστυνομικούς είναι γνωστό.
Δεν περιμέναμε ότι ο κ. Τσίπρας θα διέγραφε τους συντρόφους του, όπως του ζητήσαμε, ούτε όμως ότι θα υιοθετούσε τον χαρακτηρισμό “καθάρματα” για τους Έλληνες αστυνομικούς…
Σε νεώτερη ανάρτησή τους στην επίσημη σελίδα τους (rednotebook.gr), τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν συγγνώμη, γιατί το σχόλιό τους δεν αφορούσε στα “καθάρματα της ΔΙΑΣ”, αλλά στα “καθάρματα της ΔΕΛΤΑ”, χαρακτηρίζοντας και ως “αποβράσματα” τους Έλληνες αστυνομικούς.
Για να “τεκμηριώσουν” μάλιστα τις ύβρεις τους παραθέτουν και το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που προβλέπει την κατάργηση όλων των ειδικών μονάδων της αστυνομίας.
Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κρύβεται και να σιωπά. Είναι προφανές ότι υιοθετεί τις ύβρεις κατά της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ελλήνων Αστυνομικών!

Επισημαίνουμε ότι υπεύθυνος της σελίδας είναι ο κ. Δημοσθένης Παπαδάτος Αναγνωστόπουλος, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην ταυτότητα της σελίδας εμφανίζονται ως υπεύθυνοι για τις αναρτήσεις δεκάδες κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΥΓΗΣ».
 
Το νεώτερο άρθρο του rednotebook: