Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Λονδρέζος ως το 2018! Ανακοινώθηκε η μετεγγραφή του Μήτρογλου στη Φούλαμ

Λονδρέζος ως το 2018! Ανακοινώθηκε η μετεγγραφή του Μήτρογλου στη Φούλαμ
 Ολοκληρώθηκε η ακριβότερη μετεγγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, με τον Κώστα Μήτρογλου να βάζει την υπογραφή του το απόγευμα της Παρασκευής σε συμβόλαιο 4,5 ετών που του πρόσφερε η Φούλαμ
Ο διεθνής επιθετικός πήγε το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία των "κότατζερς" και μετά από τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του και τη διοίκηση της ομάδας, υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε.
Η Φούλαμ δεν γνωστοποίησε το ποσό που πρόσφερε στον Ολυμπιακό, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αυτό είναι περίπου στα 15 εκατ. ευρώ.
Ο Μήτρογλου είχε μεταβεί απ’ την Πέμπτη στο Λονδίνο, το μεσημέρι ολοκλήρωσε τα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια έπεσαν οι υπογραφές σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2018 που θα του αποφέρει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο.
Μάλιστα, την Πέμπτη είχε την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ το ντεμπούτο του αναμένεται να γίνει την άλλη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της Φούλαμ:

"Η Φούλαμ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή, Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών που θα τον κρατήσει στο Craven Cottage μέχρι το καλοκαίρι του 2018.Ο 25χρονος επιθετικός έφτασε στο Δυτικό Λονδίνο από τον Ολυμπιακό με τον οποίο τη φετινή σεζόν σκόραρε 14 φορές στο πρωτάθλημα της Super League και ήταν πρώτος σκόρερ
Ο Μήτρογλου ξεκίνησε την καριέρα του στη Γερμανία πριν μετακομίσει στον Ολυμπιακό το 2007 με τη φανέλα του οποίου είχε 148 συμμετοχές και 62 γκολ σε έξι σεζόν. Βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει τρεις φορές το Πρωτάθλημα, τρεις το Κύπελλο Ελλάδας και μία το Σούπερ Καπ. Με την Εθνική ομάδα, ο Μήτρογλου έχει πετύχει 8 γκολ σε 28 συμμετοχές.
Σημείωσε τρία καθοριστικά γκολ στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στη Ρουμανία τον περασμένο Νοέμβριο, στέλνοντας την Ελλάδα στην τελική φάση του Μουντιάλ.
Ο Μήτρογλου έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που πέτυχε χατ τρικ στο Champions League στην αναμέτρηση με την Άντερλεχτ".