Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Την ερχόμενη Δευτέρα η πρεμιέρα της Fatmagul

Ο 2ος συναρπαστικός κύκλος της αγαπημένης καθημερινής σειράς του Mega κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:50.
Η συγκλονιστική ιστορία της ηρωίδας καθήλωσε τους τηλεθεατές. Η Φατμαγκιούλ βιάζεται από τρία κακομαθημένα πλουσιόπαιδα και αναγκάζεται, παρά τη θέλησή της, να παντρευτεί τον Κερίμ, τον τέταρτο της παρέας, ο οποίος ήταν παρών στο βιασμό της αλλά δεν τον εμπόδισε. Η Φατμαγκιούλ πλέον είναι υποχρεωμένη να μοιραστεί τη ζωή της με έναν άνθρωπο που μισεί. Οι περιπέτειες του ζευγαριού δεν σταματούν εδώ και όταν η κοπέλα μηνύει τους βιαστές της όλοι στρέφονται εναντίον της ενώ ο Κερίμ κατηγορείται για το φόνο ενός εκ των βιαστών. Η αγάπη του Κερίμ για τη Φατμαγκιούλ σιγά σιγά κάμπτει το μίσος της και σύντομα έρχονται κοντά ο ένας στον άλλον.


Όσον αφορά στα ποσοστά τηλεθέασης του 1ου κύκλου, ο μέσος όρος της σειράς (11/2-5/7/13) ήταν 27,8% που αντιστοιχεί σε 837.000 τηλεθεατές. Το τελευταίο διάστημα τα ποσοστά παρουσίασαν ανοδική πορεία: τον Απρίλιο ο μέσος όρος ήταν 32,5%, τον Μάιο 35,3% και τον Ιούνιο-Ιούλιο 38,6%. Οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν τη σειρά έστω και για 1 λεπτό ανέρχονται σε 1.464.000. Στο τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου, που μεταδόθηκε στις 5 Ιουλίου, ο μέσος όρος τηλεθέασης άγγιξε το 42,1%.

Στα επεισόδια του 2ου κύκλου, τα προβλήματα συνεχίζονται για τους δύο νέους και την οικογένειά τους, όμως πλέον η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ είναι ενωμένοι και αγαπημένοι. Και οι δύο μαζί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της κοινής τους ζωής.

Στα νέα επεισόδια:
Ο Κερίμ και η Φατμαγκιούλ έρχονται κοντά ο ένας στον άλλον.
Η ένταση μεταξύ του Ρεσάτ Γιασαράν και του Ερντογάν όσο πάει και μεγαλώνει.
Ο Ερντογάν βρίσκει τη Φατμαγκιούλ μόνη της και την απειλεί για ν’ αποσύρει τη μήνυσή της.
Ο αδερφός της Φατμαγκιούλ, Ραχμί, τραυματίζει τον Ερντογάν σοβαρά στο κεφάλι.
Ο δικηγόρος Μιουνίρ εκμεταλλεύεται το περιστατικό και ο Ραχμί φυλακίζεται.
Η Μουκάντες γεννάει πρόωρα.
Ο μοναδικός τρόπος για ν’ αποφυλακιστεί ο Ραχμί είναι η Φατμαγκιούλ ν’ αποσύρει τη μήνυσή της…

 zappit.gr