Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ανήλικος σακάτεψε στο ξύλο τη γριούλα στη Λαμία!

Και όμως ένας ανήλικος σήκωσε το χέρι του και βασάνισε την άτυχη γιαγούλα. Δεν ήταν μόνος του αλλά τον βοήθησε και ένας 26χρονος...
Όπως διαβάζουμε στο viotianews, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας εντόπισαν και προσήγαγαν σήμερα το πρωί από περιοχή της Λαμίας τον 14χρονο, ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε την συμμετοχή του στη ληστεία! Όπως κατέθεσε, την Κυριακή το βράδυ μπήκαν στο σπίτι της 84χρονης από ανασφάλιστη πόρτα.
Έδεσαν με μονωτική ταινία τα χέρια της 84χρονης, τη χτύπησαν για να τους πει που έχει κρυμμένα χρήματα και στη συνέχεια ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού όπου βρήκαν και πήραν 150 ευρώ που είχε η 84χρονη γυναίκα. Φεύγοντας την εγκατέλειψαν χτυπημένη και δεμένη στο σπίτι της.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 26χρονο, ενώ παράλληλα εξετάζουν το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο "δίδυμο" να έχει συμμετοχή και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις στην περιοχή.
 Η 84χρονη μεταφέρθηκε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παραμένει για νοσηλεία.