Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Γιάννης Καντάς : "Πειθαρχημένοι οι παίκτες μου " - Ευχαριστεί τον κόσμο της "Μπάρτσα"

Η Κόρινθος έκλεισε τον πρώτο γύρο στην κορυφή του 7ου ομίλου και όπως είναι λογικό στις τάξεις της ομάδας έκδηλη είναι η ικανοποίηση από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.
Ο τεχνικός της  "Μπάρτσα" Γιάννης Καντάς είπε για την εκτός έδρας νίκη στην Αντίκυρα :
"Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, σε μία δύσκολη έδρα και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες, γιατί ήταν πειθαρχημένοι. Θα πρέπει να ετοιμαστούμε για ένα δύσκολο μήνα, με σημαντικούς αγώνες (Πόρο Μανδραϊκό Χαλκίδα Κύμη), που θα κρίνουν πολλά. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, που βρέθηκε δίπλα μας, σε ένα τόσο μακρινό ταξίδι. Το να ταξιδέψεις υπό τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, με την οικονομική κατάσταση ήταν πολύ σημαντικό και μεγάλη βοήθεια. Εκ μέρος και των παιδιών, αλλά κι εμού του ιδίου, τους ευχαριστούμε διπλά. Πλέον, σας περιμένουμε και στον Συνοικισμό με τον Πόρο την Κυριακή".
Κατά την διάρκεια της Κυριακάτικης εκδρομής, οι φίλαθλοι της ομάδας της Κορίνθου σταμάτησαν στην πόλη της Λιβαδειάς, και μερίδα φίλων της Μπάρτσα επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία της ΠΑΕ Λεβαδειακός και αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.