Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕ ΚΡΗΤΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ!

mitsotakis-avgenakis.JPG
Αξιοθαύμαστη η συμπεριφορά της ηγεσίας της νέας ΝΔ στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου.
Ο αρχηγός του κόμματος δεν πήγε να ΨΗΦΙΣΕΙ!! Απίστευτο και όμως αληθινό. Την ώρα που τα στελέχη που πρόσκεινται στη ΝΔ έδιναν μάχη να βγάλουν πρώτη τη γαλάζια παράταξη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτίμησε κάτι άλλο από το να βρεθεί πάνω από την κάλπη και να ψηφίσει Κώστα Κόλλια. Αλλά και πάλι, και την γαλάζια παράταξη του Κόλλια να μην ήθελε να ψηφίσει επειδή στήριξε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, θα μπορούσε να ψηφίσει κάποια άλλη (τα κάνει αυτά ο Κ. Μητσοτάκης), αρκεί να φανεί ότι στηρίζει το θεσμό των εκλογών του Οικονομικού επιμελητηρίου και τη ΝΔ. Αλλά είπαμε αρχηγός είναι ο
Κόλλιας που στήριξε Μεϊμαράκη… άρα τοξικός.
Δεν πειράζει, πάμε όμως στις γιορτές που κάνει η επίσημη ΝΔ και ανακοινώνει τη χαρά της για τη νίκη του γαλάζιου Κόλλια στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Και που ήταν ο Γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης την ημέρα των εκλογών; Εθεάθη στο Ζάππειο να δοκιμάζει κρητικά εδέσματα, αδιαφορώντας για το τι συνέβαινε στην κάλπη του Οικονομικού Επιμελητηρίου που είχε στηθεί παραπέρα.
Τα στελέχη της γαλάζιας παράταξης που κέρδισαν τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου, έχουν εκπλαγεί με τη συμπεριφορά της ηγεσίας της νέας ΝΔ και την απαξία που έδειξαν για τον αγώνα τους.
Αναρωτιούνται, πώς πιστεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πως θα κερδίσει τις εθνικές εκλογές, αν αδιαφορεί για τις εκλογές του επαγγελματικού του φορέα και αν άγεται με αυτό τον τρόπο στα στελέχη της παράταξής του.
Να μην ξεχνά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πως όλοι αυτοί οι γαλάζιοι που σήμερα θρασύτατα, απαξιώνει και ηγούνται των Επιμελητηρίων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι όλη η αγορά και η κοινωνία, και από μόνοι τους στήνουν ένα νέο υγιές κόμμα. Και ας μείνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνει πολιτική με τους συνεργάτες του Κώστα Σημίτη, του Στέφανου Μάνου και του Σταύρου Θεοδωράκη.
Υ.Γ.
Ακόμη και ο Αντώνης Σαμαράς πήγε να ψηφίσει… τι ψήφισε δεν ξέρουμε, όμως πήγε.
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com