Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Εγκώμιο Τσίπρα στον... μπούλη Καμμένο από τη Νίσυρο


Νίσυρος
Το εγκώμιο του κυβερνητικού του εταίρου Πάνο Καμμένου έπλεξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξαγγέλλοντας από τη Νίσυρο μέτρα για την ενίσχυση των νησιών. Ωστόσο, το εγκώμιο δεν ξεκίνησε και τόσο θετικά...

Ο πρωθυπουργός θυμήθηκε στην αρχή της ομιλίας του τις διακοπές που είχε κάνει πριν από χρόνια στο νησί, όταν ακόμη ήταν φοιτητής, με μια σκηνή και ένα sleeping bag, όπως είπε.

Εκείνο το καλοκαίρι ήταν η πρώτη φορά που ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τον Πάνο Καμμένο. «Τότε εγώ, λοιπόν, ξέρετε, ο Πάνος ήταν πολιτευτής της Δεξιάς, εγώ ήμουν από τότε, από μικρός στον χώρο της Αριστεράς και είχα την αίσθηση ότι ήταν ένας... μπούλης» είπε ο πρωθυπουργός, ξεσπώντας σε γέλια μαζί με το ακροατήριο.

Και συνέχισε: «Ήταν ένα παιδί, εν πάση περιπτώσει, αυτό που λέμε μιας πλούσιας οικογένειας. Και μου έκανε εξαιρετική εντύπωση το γεγονός ότι ήταν πραγματικά ένας λαϊκός, πολύ ζεστός άνθρωπος».

«Έχουμε εξαιρετική συνεργασία, έχουμε κοινή αγάπη και κοινούς στόχους. Θέλουμε αυτός ο τόπος να πάει μπροστά» είπε ο πρωθυπουργός, προκαλώντας εμφανή αμηχανία στον υπουργό Αμυνας.
Newsroom ΔΟΛ