Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Καρκίνος του παχέος εντέρου: 4 τροφές που μειώνουν τον κίνδυνο

καρκίνος του παχέος εντέρου
Ο καρκίνος είναι μια κατηγορία ασθενειών που χαρακτηρίζονται από ανώμαλη κυτταρική ανάπτυξη. Ο καρκίνος του παχέος εντέρου εκδηλώνεται, όταν αυτή η ανεξέλεγκτη κυτταρική ανάπτυξη συμβαίνει στα κύτταρα του παχέος εντέρου. 
 Η διατροφή είναι ένας τρόπος για να μειώσετε τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκινικών όγκων στο παχύ έντερο. Επειδή ο καρκίνος προκαλείται από μη φυσιολογική ανάπτυξη των κυττάρων στην επένδυση του παχέος εντέρου, η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο, αφού η κάθε τροφή περνάει μοιραία από το παχύ έντερο.
Περισσότερα στο iatropedia.gr