Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συνθήκη Βερολίνου 1881 - Ελλάδα Τσίπρα 

Με συνέπεια το διεθνές οργανωμένο έγκλημα ναρκωτικών με τα δισεκατομμύρια ευρώ τζίρο ετησίως διαπερνά την Ελλάδα και την εξουσιάζει μαζί με το λαό της. Σε έναν εθνικό στραγγαλισμό οδηγείται η κοινωνία υπό τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δείχνει να το διασκεδάζει υπηρετώντας τους ινστρούχτορές του Γερμανούς και Τούρκους.
Από την πρώτη ημέρα ρητής διακυβέρνησής του με έναν απόλυτο και μάταιο εκβιασμό Ελλήνων σε όλη την οικουμένη της ντόπιας μαφίας και της αιχμάλωτης συνείδησης της πλειοψηφίας τους καταστρέφει τον τόπο τούτο. Έβγαλε τη γραβάτα του και την πέρασε θηλιά στο λαιμό των Ελλήνων. Για αυτό εκπαιδεύτηκε, αυτό ήρθε να κάνει, αυτό έκανε.
Τι και αν πήγε στη Ρωσία, τι και αν πήγε στην Κίνα, το Ιράν και τη Βενεζουέλα. Στην αγκαλιά της Μέρκελ και του Νταβούτογλου κατέληξε για να τους υπηρετήσει. Στην πλάνη και το Παρίσι που νόμισε πως με τον Αλέξη Τσίπρα θα γλίτωνε τη διεθνή μαφία. Όλοι μαζί στο τέλος εκβιάζουν τον πλανήτη, με την Τουρκιά μπροστά να σύρει τον όλεθρο της καταστροφής ματαιοπονούν και πάλι. Ένας δειλός δεν μπορεί ποτέ να γράψει ιστορία.
Τον αρχηγό της διάλυσης της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα πειθήνια ακολουθούν και όλοι οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί που εύκολα παραδόθηκαν στην πλάνη του χωρίς μιλιά να λαλούν. Σε ένα επικοινωνιακό μπουντρούμι όλοι αλυσοδεμένοι αρνούνται να απαιτούν του Τσίπρα τον εξοστρακισμό. Συμπλέουν και αυτοί στης Ελλάδας το διαμελισμό ως τραγικές φιγούρες.
Χωρίς νοσοκομεία, χωρίς παιδεία, χωρίς οικονομία, χωρίς Θεό, τίποτα δεν τους πειράζει.
Τον ίδιο εφιάλτη θα συνεχίσει ο Αλέξης Τσίπρας και το '16. Φτώχεια και εξαθλίωση στο λαό θα μοιράσει, να έρπεται για ένα κομμάτι ψωμί παρακαλώντας τον. Μιλιούνια μουσουλμάνους θα μας γεμίσει τη χώρα να κεντρίσει. Το δημοψήφισμα το αγγλικό στις 23 του Ιούνη θα αναμένει μήπως και κάποιος άλλος καταστρέψει την Ένωση και η Ελλάδα οδηγηθεί στο σκότος από μόνη. Όταν δεν του βγει και αυτό όπως όλα τα άλλα εξάλλου στις 7 Νοέμβρη θα προσευχηθεί να φύγει ο Αμερικανός μήπως και έρθει κάποιος παρανοϊκός, μία Δεβόρα του πλανήτη και όλοι μαζί η ανθρωπότητα δοξάσει αυτόν για παγκόσμιο ηγέτη. Όνειρα θερινής νυκτός.
Αν ο λαός δεν ξεσηκωθεί και αν ο Τσίπρας δεν εκδιωχθεί η Ελλάδα, θα διαλυθεί μέχρι και πάλι να αναστηθεί. Θα σέρνει την Ελλάδα όλο το '16 εξευτελίζοντάς την σ΄ όλη την οικουμένη. Δεν έχει άλλο σκοπό γι αυτό και η Μέρκελ τον λατρεύει. Αυτή είναι η μοίρα μας εκτός και αν ο από μηχανής Θεός μας οργιστεί και στην Ελλάδα εμφανιστεί, να διώξει το τύραννο της και το καθεστώς του που την χτυπούν στα βράχια για να διαλυθεί με το λαό να παρακολουθεί το θάνατό του.
 

Thedayaftergr