Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Στην Τεχεράνη ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Άγγελος Παπαγγελόπουλος, στην κεντρική εκδήλωση του 2ου “Greek Tourism Workshop”


Στην Τεχεράνη παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Άγγελος Παπαγγελόπουλος, στα πλαίσια της προώθησηςτου τουριστικού προιόντος και στο Ιράν.
Στην κεντρική εκδήλωση του 2ου “Greek Tourism Workshop”στο Ξενοδοχείο Espinas και κατά την επίσημη παρουσίαση του, αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου, τους αρχαιολογικούς θησαυρούς, στον εναλλακτικό τουρισμό, στην αγροτοδιατροφική αλυσίδα και την πρωτογενή παραγωγή, στα εξαιρετικά τουριστικά καταλύματα και εν γένει στο υψηλό αίσθημα φιλοξενίας. Προηγήθηκαν be to be συναντήσεις, όπου μαζί με τον συνεργάτη του κ. Χατζηφώτη κάλεσε τους Ιρανούς τουριστικούς πράκτορες να επισκεφθούν και να επενδύσουν στην Πελοπόννησο.
Στις εκδηλώσεις εκτός της Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετείχε η αναπληρώτρια υπουργός κα Κουντουρά, ο Γ.Γ. του ΕΟΤ κος Τρυφωνόπουλος, εκπρόσωποι των Περιφερειών Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου καθώς και έλληνες tour operetors και εκπρόσωποι ξενοδοχειακών συγκροτημάτων.