Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Το γερμανο-τουρκικό ζυγό προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλει ο Αλέξης Τσίπρας στον ελληνικό λαό. To Grexit είναι πάντα ο στρατηγικός στόχος του άξονα Βερολίνου – Άγκυρας και η Αθήνα δείχνει να κάνει ό,τι μπορεί για να τον υλοποιήσει. Η επίτευξη αυτού του στόχου φυσικά δεν μπορεί παρά να έχει αστραπιαία αποτελέσματα στον κατακερματισμό της Ελλάδας σε γκρίζα νησιά του Αιγαίου, Βουλγαροτουρκική Θράκη, Μακεδονία της Γερμανίας, αυτόνομη Κρήτη και Επτάνησα. Πελοπόννησος και Στερεά είναι ο στόχος των Ούννων να μείνουν ως Ελλάδα και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον επιδιώκει καθημερινά διαλύοντας τα πάντα.
Το Καστελόριζο πνίγηκε σε μουσουλμάνους αγνώστου ταυτότητας και σκοπού, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος δεν προσγειώθηκε στη Ρόδο, οι σφαίρες που βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη εκατοντάδες χιλιάδες. Την ίδια ώρα  πλήρη από-επένδυση, εκδίωξη κάθε νέας επενδυτικής προσπάθειας δημιουργίας θέσεων εργασίας, κρατισμός, διεθνής απομόνωση και δίωξη κάθε αριστείας. Ένα καθεστώς σταλινικού τύπου που το μόνο αποτέλεσμα που μπορεί να έχει είναι η εξαθλίωση των Ελλήνων και η διάλυση της χώρας.
Μαφιόζικη συμπεριφορά εκβιασμών και απειλών σε κάθε εσωτερική και εξωτερική προσέγγιση ελέγχου του Κράτους και υποταγή στα στρατηγικά συμφέροντα Γερμανίας – Τουρκίας με γερμανικές εκποιήσεις αεροδρομίων, τουρκικές εξαγορές ξενοδοχείων και προπαγάνδας ενημέρωσης από δοσίλογους ντόπιους και Τούρκους ιδιοκτήτες.
Ένα πασιφανές σχέδιο πνευματικού εξανδραποδισμού των Ελλήνων από τον Αλέξη Τσίπρα που ούτε στα 400 χρόνια οθωμανικής υποτέλειας δεν εφαρμόστηκε ούτε στα χρόνια της ναζιστικής θηριωδίας '41-'45. Πότε θα ξυπνήσει ο λαός να διώξει τον δήμιο του δεν είναι ορατό, ούτε αν υπάρχουν πια οι δυνάμεις. Σαν το πρόβατο για σφαγή οδεύει η Ελλάδα και ο Αλέξης Τσίπρας χαμογελά με την επιτυχία του αναμένοντας τη συνθηκολόγηση των Ελλήνων...
 

Thedayaftergr