Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ

Την πλήρη υποταγή στους ανίκανους πανηγυρίζει η Ελλάδα σε μεζεδοπωλεία και Λέσχες, ανήμπορη να αποτινάξει το ζυγό τους. Ένα ύπουλο και υποχθόνιο σχέδιο δουλεμένο πολύ καλά επί δεκαετίες αποδίδει καρπούς πια με την έρπουσα Ελλάδα να παρακαλεί για λίγο οίκτο διεθνώς. Ανύπαρκτο Κράτος μας αποκαλεί και ο Βούλγαρος πρωθυπουργός. Πόση ξεφτίλα να πανηγυρίσουμε Αλέξη Τσίπρα, Πρωθυπουργέ της μαζοχιστικής μας νοοτροπίας
Δέσμια σε υποταγμένους στους εχθρούς της Ελλάδας ηγέτες και δημοσίους λειτουργούς η χώρα απομονώνεται και αποκόπτεται από το παγκόσμιο χωριό μετατρεπόμενη και επίσημα σε ένα Κράτος παρία, ανάλογο με αυτά της Βορείου Κορέας και της Βενεζουέλας. Έρχονται και τα δελτία τροφίμων για την παράλληλη ζωή του Αλέξη Τσίπρα μέσα στον αυτοκαταστροφικό μας οίστρο.
Το μοντέλο της παρασιτικής ζωής και του εύκολου κέρδους κυριαρχεί πια με τις απευθείας αναθέσεις και την απόλυτη προπαγάνδα να ρυθμίζουν την οικονομία, την ίδια την ελληνική κοινωνία, την κυρίαρχη ιδεολογία μας. Την ίδια ώρα στις λαϊκές γειτονιές και αγορές ο λαός ψυχορραγεί και αναζητά λίγα σκουπίδια, κάποιους  ενόχους, χωρίς όμως να μπορεί να σηκωθεί. Ραγιάς με σκυμμένο κεφάλι ζητά ψίχουλα αξιοπρέπειας. Έτσι κατάντησε ο Έλληνας του Αλέξη Τσιπρα, της ελπίδας της Αριστεράς. 
Πώς η ελληνική βιομηχανία διαλύθηκε, πώς η ελληνική αγροτιά αλώθηκε, πώς η ελληνική οικονομία παρασίτησε, πώς η ελληνική παιδεία ξεφτιλίστηκε, πώς η ελληνική δικαιοσύνη βραχυκυκλώθηκε, πώς οι Ένοπλες Δυνάμεις μας προσάραξαν είναι λίγο πολύ γνωστά. Ένα προς ένα υγιές κύτταρο της κοινωνίας διασπάσθηκε και εξοντώθηκε. 
Ο απόλυτος υβριδικός πόλεμος εναντίον της Ελλάδας από τους εχθρούς της έλαβε χώρα στο τέλος και αρχές των δύο αιώνων μετατρέποντάς τη σε απόβλητο κοινωνικό σύνολο, υποθηκευμένη και για αυτό τον αιώνα. Κανείς δεν θέλει να ακούει για Ελλάδα εκτός από αυτούς που ορέγονται τα ιμάτιά της.
Σε κάθε πόλεμο υπάρχει Στρατηγός έτσι και σ’ αυτόν ο αντίπαλος μας εφάρμοσε το απόλυτο σχέδιο διχασμού, υποβάθμισης και εξάρθρωσης κάθε ελληνικής αξίας με το στρατηγό του ντυμένο με ράσα. Όλοι οι μηχανισμοί του Κράτους καταλήφθηκαν από ανίκανους αδαείς συνεργάτες του που εξαντλήθηκαν στα σοκάκια της Μυκόνου και στα σαλέ της Ελβετίας, τώρα αυτοί κηρύττουν τη σωτηρία της Ελλάδας διαλύοντας τη.
Ο εχθρός εξουσιάζει τα πάντα για μία χώρα ανύπαρκτη μέχρι τη Κατερίνη σχεδιάζει. Τα νησιά του Αιγαίου τα πήραν οι μουσουλμάνοι που ήρθαν για να μείνουν και σύντομα να τα βάψουν κόκκινα. Τα άλλα ζουν με παραμύθια για αυτόνομη ζωή, για τη δική τους χώρα. Μέχρι και οι προφήτες ξαφνικά το παραμύθι άλλαξαν όπως ήταν και το αρχικό σχέδιο παραπλάνησης και τα νησιά τα έδωσε πεσκέσι. Έτσι απλά χάνονται οι πόλεμοι χωρίς να πέσει μία τουφεκιά. Με μία αυθυποβολή. Ένα σχεδόν τέλειο εθνικό έγκλημα.
Πώς θα δραπετεύσει η Ελλάδα από τη δόλια της παγίδα, από την ομηρεία των Τούρκων δεν είναι εύκολο. Θέλει αρετή και τόλμη και αρχηγό λαμπρό. Μα που να βρεις ηγέτη πια σε ένα τσούρμο ραγιάδες. Όποιος σηκώνει κεφάλι του το παίρνουν αμέσως και αυτός ευθύς με τρόμο τους προσκυνά. Στις γειτονιές, στις πόλεις παντού είναι οι βεζύρηδες, προσκυνημένοι στον Θεό της μίζας.
Όλοι λένε μην κάνεις φασαρία. Όλα ωραία κυλάν. Ώσπου τα νερά του Αιγαίου μας πνίγουν και ανήμποροι οι ίδιοι απορούν, ποιος θα μας σώσει, ρε παιδιά. Τι θα απογίνουν τα παιδιά μας. Ποιος θα σηκώσει επιτέλους το κεφάλι σε μία μαφία ανικάνων, μαστουρωμένων όλων μες της κόκας το αλισβερίσι.
Σύντομα η Ελλάδα θα απελευθερωθεί από τους Εφιάλτες που τους Τούρκους και τον ντόπιο Μουφτή τους που πολλοί υπηρετούν με ζέση. Όλοι οι ντόπιοι χαφιέδες τους που κυβερνούν θα εξαφανιστούν.  Η Ελλάδα θα αναστηθεί μέσα από τις στάχτες της ψυχής της, χωρίς να καεί. Ας είναι δοσμένη ολάκερη στον Αρχιερέα του σκότους τρώγοντας λαίμαργα τη σάρκα της.
Λίγο υπομονή μονάχα να φύγει η ντόπια χολέρα που μας πλακώνει ως άλλο ’21. Να ξεριζωθούν οι γενίτσαροι του παρακράτους ένας προς ένας...  
 

Thedayaftergr