Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Κοινή δήλωση της Συντονίστριας Παραγωγής & Εμπορίου της ΝΔ κας Όλγας Κεφαλογιάννη και της Υπεύθυνης του Τομέα Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου



 
Η Συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και η Υπεύθυνη του τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, κατέθεσαν στη Βουλή ερώτηση σχετικά με τις ενέργειες της Κυβέρνησης στον τομέα των Στρατηγικών Επενδύσεων.
 Για το θέμα αυτό, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:
«Η προηγούμενη Κυβέρνηση είχε καταφέρει να προσελκύσει Στρατηγικές Επενδύσεις. Συγκεκριμένα είχε εγκρίνει τρεις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις ύψους 1,4 δις ευρώ.
Επειδή η Ανάπτυξη αποτελεί το μοχλό εξόδου της χώρας μας από τη βαθύτατη οικονομική κρίση, θέλουμε να έχουμε μια σαφή εικόνα για τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο πεδίο των Στρατηγικών Επενδύσεων. Ζητάμε από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού ενημέρωση σχετικά με το ποιες επενδύσεις έχει προσελκύσει η Κυβέρνηση, προκειμένου να ενταχθούν στο νόμο για την υλοποίηση των Στρατηγικών Επενδύσεων, καθώς και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αδειοδοτική διαδικασία των επενδύσεων, που είχε προσελκύσει η προηγούμενη κυβέρνηση».