Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ: ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΛΗΓΗ

Εις το όνομα της πατρίδας και της εθνικής ασφάλειας έχουν γίνει οι πιο ηρωικές πράξεις και τα πιο δυσώδη εγκλήματα. Αν κάτι χαρακτηρίζει τις δημόσιες προμήθειες στον ελληνικό στρατό εδώ και χρόνια είναι η νομιμοφάνεια και η μυστικότητα. Είναι κοινό μυστικό πως καμιά δεκαριά οικογένειες ορέγονται και απολαμβάνουν συστηματικά την πλούσια πίτα της Εθνικής Άμυνας.
Συνεργάτες, επίλεκτοι Στρατηγοί και πιόνια, που χαίρουν ασυλίας, προαγωγών και τιμών. Μία σκληρή παρέα βιρτουόζων των προμηθειών οι οποίοι ακόμα και τα πέτρινα χρόνια των Μνημονίων γνωρίζουν τους δύσκολους ατραπούς για να αρμέγουν από την ισχνή αγελάδα κονδύλια απαραίτητα για να παίρνει μπρος η μίζα του Στρατεύματος. Νυχθημερόν μοχθούν για το καλό της πατρίδας, εργαζόμενοι διπλά τα απογεύματα ώστε εταιρείες προμηθειών να προσκομίζουν αψεγάδιαστα επιτελικά συντεταγμένα έγγραφα προμηθειών την κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο τρόπο. Δεν είναι τυχαίο ότι μπορεί ο Έλληνας φαντάρος να τρώει κατεψυγμένα καλαμαράκια την εποχή της κρίσης. Ο εισαγωγέας να είναι καλά και οι διακεκριμένοι ονομαστοί υπηρεσιακοί παράγοντες.
Μία οικογένεια κυρίαρχη στο χώρο των διεθνών μεταφορών και συνεργαζόμενη επί έτη με το Δημόσιο και τον Ελληνικό Στρατό, πάντα με διαγωνιστικές διαδικασίες, βρέθηκε στο "μάτι" της δημοσιότητας, με συγγενικά πάρτι στη Μύκονο και γλέντια τρικούβερτα όταν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ του πατριωτικού λαού μας εξανεμίστηκαν εις το όνομα του σκανδάλου Energa. Των αδίστακτων κακοποιών που η ελληνική δικαιοσύνη κωλύεται να δικάσει εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος. Και πόσα άλλα οικονομικά και όχι μόνο εγκλήματα εις το όνομα της Εθνικής Άμυνας.
Η τροπολογία που έφερε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ.Καμμένος (http://thedayaftergr.blogspot.gr/2016/02/blog-post_557.html) -γνωστός πατριώτης που πριν από κάποιους μήνες ωρυόταν εναντίον κάθε εμπλοκής ξένων δυνάμεων στις ελληνικές θάλασσες και τώρα αδημονεί να τις δει- για την κατά παρέκκλιση από κάθε άλλη εθνική διάταξη προμήθεια αγαθών και υπηρεσιών χωρίς καμία προκήρυξη δημόσιου διαγωνισμού λόγω του επείγοντος, προς εξυπηρέτηση των αθρόων και ανεξέλεγκτων εισροών ισλαμιστών, ανοίγει την όρεξη αναμφίβολα σε αδηφάγους και αδίστακτους επιχειρηματικούς εξυπηρετητές που θα αναζητήσουν παλαιούς και νέους συνεργάτες στην υπό κρίση ιεραρχία. Οι πρόσφατες κρίσεις των ηγεσιών τους στα Σώματα Ασφαλείας έδειξαν τον κρίσιμο ρόλο των προμηθειών και των χειριστών των θεμάτων ισλαμιστών λαθρομεταναστών.
Σίτιση, μεταφορά, διαμονή και υγειονομική υποστήριξη για πρόσφυγες και μετανάστες με αδιαφανείς μεθόδους λόγω του επείγοντος και του απρόβλεπτου. Πεδίο δόξης λαμπρό για γνωστούς και άγνωστους υπηρεσιακούς παράγοντες εις το όνομα της δόλιας της πατρίδας. Με 1 εκατομμύριο διακινούμενες ψυχές, σε πολλούς θα ανοίξει η όρεξη δικαίως. 

Χρήζει δημοσιογραφικής έρευνας ποιοι συμμετέχουν στην προμήθεια της Άμυνάς μας, με τα λεφτά των φορολογουμένων "υποζυγίων" και ποιους κυρίως θα ταΐσουν με τις κουτάλες τους οι λαθρομετανάστες. Σύντομα θα γνωρίζει ο ελληνικός λαός ασφαλώς ποια επιχειρηματικά δαιμόνια θα χρυσωθούν από το κάλεσμα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ εδώ και έναν χρόνο για την απρόσκοπτη προσέλευσή τους στη χώρα μας.
Δαπάνες Δημοσίων Επενδύσεων είναι αυτές, καλά θα είναι να ξέρουμε όλοι πώς επενδύει αυτή η χώρα με όλες τις δυνάμεις της για το μέλλον της, για τη ζωή της νέας γενιάς Ελλάδας του 21ου αιώνα, με ισλαμιστές και Τούρκους επενδυτές...
 
thedayaftergr.blogspot.gr