Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

DIGEA¨Έφυγε το Cosmos TV - Στη θέση του εκπέμπει το PLP

plpΑλλαγές καταγράφονται στο τηλεοπτικό τοπίο της περιοχής. Οι φήμες των τελευταίων μηνών επιβεβαιώνονται για την αλλαγή του Cosmos TV της Ηλείας. Πλέον στη συχνότητά του στην πλατφόρμα της Digea εκπέμπει από την Πάτρα το PLP. Πρόκειται για ένα νέο κανάλι που εντάσσεται σε μια ευρύτερη τηλεοπτική σύμπραξη τηλεοπτικών σταθμών από σχεδόν όλη την Ελλάδα. Το κανάλι φέρεται να έχει έδρα και στούντιο στην Πάτρα και επανδρώθηκε με προσωπικό από την περιοχή και γνωστούς δημοσιογράφους.
Το PLP (από το Πελοπόννησος) θα εκπέμπει από τα τηλεοπτικά στούντιο του Ομίλου Plus Media (Γούναρη και Κανακάρη), και θα συνεργάζεται με τον «μητρικό» κανάλι της Αθήνας, ιδιοκτησίας του εφοπλιστή Γιάννη Καραγεώργη! Το PLP θα μεταδίδει τοπικό πρόγραμμα με «αιχμή του δόρατος» τις ενημερωτικές εκπομπές – δελτία ειδήσεων αλλά και ψυχαγωγικές εκπομπές. Με το PLP θα συνεργάζονται αρκετά γνωστοί δημοσιογράφοι της Πάτρας όπως οι Κωνσταντίνος Φλαμής, Αχιλλέας Ροδίτης, Γιάννης Γεωργόπουλος,  Παναγιώτης Ρηγόπουλος, Μάνθος Ευαγγελίου, Μαρία Ανδριέλου, Δήμητρα Μπαλαφούτη, Νικόλ Μακρή, Αντυ Μαγνησαλή, Χρήστος Ξάνθης, Μιχάλης Παπαγεωργίου και φυσικά οι αθλητικοί συντάκτες Αλέξης Διγενής, Ρούλα Στίγκα, Γιώργος Σωτηρόπουλος και Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.
Ωστόσο δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την τύχη του προσωπικού που έως τώρα εργαζόταν στο Cosmos TV. Το PLP εκπέμπει από χθες και σε κανονική ροή προγράμματος αναμένεται να μπει από τη νέα εβδομάδα.
Στο τηλεοπτικό τοπίο της Ηλείας για την ώρα δραστηριοποιούνται η ORT TV και το Ionian Channel...