Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κας Σ. ΒΟΥΛΤΕΨΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


http://www.haniotika-nea.gr/media/2015/05/sofiavoultepsi.jpg
Η Γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφια βουλευτής Β΄ Αθηνών, κα Σοφία Βούλτεψη, απατώντας στο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:


Ο ΣΥΡΙΖΑ, η προπαγάνδα των αριθμών και η μετατροπή των ανθρώπων σε αριθμούς

Για τον ΣΥΡΙΖΑ το έχουμε ξαναπεί: Όταν το ψεύδος αποκαλύπτεται δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο από το θράσος.

Πρώτα επιδόθηκαν σε δημιουργική λογιστική, φουσκώνοντας τους αριθμούς των ωφελουμένων πολιτών και παρουσιάζοντας ψευδή στοιχεία με τα σποτάκια τους.
Και τώρα επιμένουν να λένε συνειδητά ψέματα, να παραπλανούν, να παραποιούν και να παραπληροφορούν.
Μια ματιά στα σποτάκια τους αποδεικνύει πως δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να επιδίδονται σε προπαγάνδα των αριθμών.
Αυτοί που δεν πρόλαβαν να μετρήσουν τον αριθμό των συνιστωσών τους, υποστηρίζουν ότι υπολόγισαν ακριβώς τον συνολικό αριθμό των ωφελουμένων! Και τον έβαλαν και στα σποτάκια τους ως αδιαμφισβήτητη αλήθεια, διαφημίζοντας την φιλανθρωπία τους!
Είναι οι ίδιοι, με πρώτο τον αρχηγό τους, που κατηγορούσαν τη Νέα Δημοκρατία επειδή μοίρασε το πλεόνασμα, καταγγέλλοντας ότι υποτιμούμε την αξιοπρέπεια των πολιτών, πετώντας τους ψίχουλα. 
Τώρα, οι ίδιοι εξευτελίζουν τους πιο ευάλωτους, χρησιμοποιώντας τους στα διαφημιστικά σποτάκια τους και μετατρέποντάς τους σε… αριθμούς!
Και ξαναλένε ψέματα: Αναγνωρίζουν ότι οι δωρεάν επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος είναι 89.288, αλλά υποστηρίζουν ότι πρόκειται για δωρεάν παροχή ρεύματος. Κρύβουν δηλαδή ότι πρόκειται για 1.200 δωρεάν KW το τετράμηνο, δηλαδή περί τα 200 ευρώ συνολικά ανά σύνδεση, ενώ κάθε επιπλέον ποσό καταβάλλεται κανονικά.
Αναγνωρίζουν επίσης πως ψευδώς ανέφεραν ότι οι ωφελούμενοι από την επιδότηση ενοικίου ωφελούνται μόνο 9.500 πολίτες και όχι 30.575, όπως αναφέρουν στα σποτάκια τους.
Βρίσκονται σε τέτοια σύγχυση που φθάνουν στο σημείο να αμφισβητούν ότι τα ποσά για τους αγρότες από τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική για την περίοδο 2014-2020 εξασφαλίστηκαν από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Λες και ποσά που αφορούν την περίοδο 2014-2020 μπορούσαν να εξασφαλιστούν το… 2015!
Και για να τελειώνουμε: Και βέβαια αμφισβητούμε τους τελικούς αριθμούς ωφελουμένων, διότι αμφισβητούμε κάθε ικανότητά τους να υπολογίζουν οτιδήποτε: Δεν υπολόγισαν τις συνέπειες των capital controls, δεν υπολόγισαν τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς, δεν υπολόγισαν τη δύναμη των αγορών που δεν χόρεψαν στα νταούλια τους, δεν υπολόγισαν τον αριθμό των βουλευτών τους που τους έριξαν!