Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογές 2015: Ποιοι εκπρόσωποι της showbiz θα δώσουν μάχη για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής;

Η εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής πλησιάζει και οι λίστες με τους υποψηφίους έχουν ανακοινωθεί εδώ και αρκετές μέρες. Το TLIFE όμως συγκέντρωσε αυτούς που προέρχονται από το χώρο της showbiz.


Από τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκουμε υποψήφιο στην περιφέρεια Αττικής τον Γιώργο Πάντζα. Επίσης, στη Β' Αθήνας συναντάμε τους Γιώργο Κυρίτση, Έφη Παπαθεοδώρου, Ταμίλα Κουλίεβα και Ραλία Χρηστίδου. Ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας είναι υποψήφιος σε Ηράκλειο και Λάρισα, ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την σύντομη θητεία του στο Υπουργείο Οικονομικών, θα κατέβει στη Β' Αθήνας.



Στη ΝΔ συναντάμε την Φωτεινή Πιπιλή στην Α' Αθηνών και την Έλενα Ράπτη στην Α' Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθηνών αλλά και στην περιφέρεια Ηρακλείου.


Από το χώρο της showbiz έχει εκπροσώπους και το Ποτάμι. Στη Β' Αθήνας κατεβαίνει ο Γιώργος Αμυράς και ο Πέτρος Τατσόπουλος και στην Β' Πειραιά ο Νίκος Ορφανός. Στη Θεσσαλονίκη ξεχωρίζει η υποψηφιότητα του Νίκου Νυφούδη, ενώ στην Κορινθία κατεβαίνει ο Αντώνης Καφετζόπουλος, μία υποψηφιότητα που συναντά πολλές αντιδράσεις , καθώς ο κ. Καφετζόπουλος δεν έχει καμία σχέση με την Κορινθία .  Ο Σταύρος Θεοδωράκης και αρχηγός του κόμματος είναι υποψήφιος σε Χανιά και Α' Θεσσαλονίκης.


Από το ΚΚΕ συναντάμε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τον  Koρίνθιο  Παύλο Ορκόπουλο και την Έρη Ρίτσου (κόρη του αγαπημένου ποιητή). Στην Α' Αθήνας υποψήφιες είναι η Λιάνα Κανέλλη και η Λίλα Καφαντάρη και στην περιφέρεια Αττικής η Ελένη Γερασιμίδου. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ και την υποψηφιότητα της Ελένης Μενεγάκη που δεν έχει καμία σχέση με την γνωστή παρουσιάστρια (είναι Πρόεδρος Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού – Δέρματος) αλλά η συνωνυμία την έχει κάνει “διάσημη”. Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας θα είναι υποψήφιος στην Β΄Αθήνας και στην Βοιωτία.


Από τους ΑΝ.ΕΛ. Ξεχωρίζουμε την υποψηφιότητα της Χριστίνα Τρεμόντι, η οποία είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Η 25χρονη Ελληνοαμερικανίδα ακτιβίστρια είναι γνωστή από την ιστοσελίδα edosafakelaki.org, μια ιδέα την οποία συνέλαβε και υλοποίησε με βάση μια προσωπική εμπειρία που είχε το 2012 στην Καλαμάτα. Ο πρόεδρος των Ανεξάρητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθηνών και στο Ηράκλειο Κρήτης.


Στην Λαϊκή Ενότητα είναι υποψήφια η γυναίκα που κατάφερε να κερδίσει φέτος όλα τα φώτα επάνω της και δεν είναι άλλη από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής κατεβαίνει στην Α' Αθήνας. Ο πρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης κατεβαίνει στην Περιφέρεια Αττικής και στη Β' Πειραιά.


Από την Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) ξεχωρίζουμε την υποψηφιότητα του Πύρρου Δήμα. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά είναι υποψήφια στη Β' Αθηνών και την Αχαΐα.

 tlife.gr