Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Νίκες για ΠΑΟΚ και Ατρόμητο στα προκριματικά του Europa League

http://www.newsit.gr/files/Image/2015/07/30/resized/LOYKAS1_541_355.jpg
Με γκολ του Λούκας Πέρεθ ο ΠΑΟΚ πήρε δύσκολη όσο και πολύτιμη νίκη με 1-0 στην Τούμπα απέναντι στην Σπάρτακ Τρνάβα και θα ταξιδέψει την ερχόμενη Πέμπτη στη Σλοβακία για να το υπερασπιστεί και να προκριθεί στα πλέι οφ του Europa League . Να σημειωθεί ότι ο "Δικέφαλος" τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μιγκέλ Βίτορ μόλις από το 3ο λεπτό!
ΠΑΟΚ: Ολσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης (73' Σαββίδης), Κάτσε, Πέλκας, Λούκας, Μακ (78' Μυστακίδης), Κουλούρης (5' Σκόνδρας)
Σπαρτάκ Τρνάβα
: Κάμεναρ, Γιάνετσκα, Τοθ, Γκρέσακ, Μίκοβιτς (20' Στάινχούμπελ), Κασάδο, Νίκολιτς, Σάμπο, Χαλίλοβιτς (86' Μπάεζ), Βόιτους (74' Χάρμπα), Μίκινιτς

Ατρόμητη... τριάρα μέσα στη Στοκχόλμη

Europa League: Πετούσε “φωτιές”! Ατρόμητη... τριάρα μέσα στη ΣτοκχόλμηΣαφές προβάδισμα πρόκρισης για τα πλέι οφ του Europa League απόκτησε από τον πρώτο αγώνα με την ΑΙΚ Στοκχόλμης ο Ατρόμητος, που με γκολ των Ναπολεόνι στο 3ο, Μαρσελίνιο στο 15ο και Ούμπιδες με πέναλτι στο 80ό λεπτό επικράτησε των Σουηδών με 3-1 (το γκολ στο 70΄ με πέναλτι ο Γκοϊτόμ) στη "Friends Arena" και τους περιμένει την άλλη Πέμπτη στο Περιστέρι για να "σφραγίσει" το εισιτήριο.
ΑΙΚ: Κάλγκρεν, Άλεξ, Σάντμπεργκ, Γιόχανσον, Πέιβι, Μπλόμπεργκ (46’ Ελίασον), Ετούχου, Οφόρι, Ισιζάκι, Μπανγκουρά, Μπρούσταντ (46’ Γκοϊτόμ).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Πίτου Γκαρσία (78’ Εμπόου), Γοδόι, Ουσέρο, Μαρσελίνιο (86’ Μπρίτο), Ούμπιντες, Ναπολεόνι (90’+3 Μπάλλας).