Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

“ΕΚΟΥΑΛΑΪΖΕΡ” σήμερα και αύριο στο Δερβένι


Για 9η συνεχή χρονιά , ο θερινός Δημοτικός κινηματογράφος του ΔερβενίουΤο διάλειμμα” ,  συνεχίζει και φέτος, με μεγάλη επιτυχία να ταξιδεύει τους εραστές της έβδομης τέχνης σε μαγικές διαδρομές κάτω από τη λάμψη των αστεριών. μας κρατήσει συντροφιά με την προβολή ταινιών ποιότητας, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια της λειτουργίας του. 

Το διάλειμμααπόψε, Παρασκευή 31/7 και αυριο Σάββατο 1/8 στις 10:00 το βράδυ προβάλει την ταινία  (Αστυνομική, 130’, 2014)  

ΕΚΟΥΑΛΑΪΖΕΡ

 Σε σκηνοθεσία : Αντουάν Φουκουά Πρωταγωνιστούν :  Ντένζελ Γουάσινγκτον, Κλόη Γκρέις Μόριτζ, Μάρτον Τσόκας, Μελίσα Λίο, Χέιλι Μπένετ, Μπιλ Πούλμαν




 
Η υπόθεση του έργου:
Ο Robert McCall βάζει τα δυνατά του για να προσαρμοστεί σε πιο ήρεμους ρυθμούς ζωής και να απομακρύνει από το μυαλό του εικόνες, πρόσωπα και καταστάσεις από το πρόσφατο, ζοφερό παρελθόν. Όταν όμως ο McCall γνωρίζει την Teri, μια νεαρή κοπέλα που έχει καταντήσει υποχείριο σκληρών Ρώσων μαφιόζων, δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Χωρίς δεύτερες σκέψεις εγκαταλείπει την ήσυχη και αποστασιοποιημένη ζωή του και αποφασίζει να εκδικηθεί αυτούς που εκμεταλλεύονται τους αδύναμους. Η άρτια εκπαίδευσή του θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στον νέο ρόλο που πρόκειται να αναλάβει. Όταν κάποιος έχει ένα σοβαρό πρόβλημα και δεν έχει που να στραφεί, ο McCall θα σταθεί στο πλευρό του. Γιατί, απλώς, είναι ο Equalizer, αυτός που επαναφέρει τα πράγματα στη φυσική τους θέση.

Προσεχώς στο θερινό  Δημοτικό  κινηματογράφο  του ΔερβενίουΤο διάλειμμαθα προβληθούν οι ταινίες:

Κυριακή 2 - Δευτέρα 3/8 Στα καλά καθούμενα(Κωμωδία, 92΄, 2014)
Τρίτη 4/8 (Έναρξη 9:30 μ.μ.)Πάντινγκτον(Κωμωδία, Οικογενειακή Μεταγλωττισμένο, 95΄, 2014)
Τετάρτη 5 - Πέμπτη 6/8 “Δύο ημέρες, μια νύχτα(Δραματική, 95΄, 2014)