Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 180 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Αν η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα, ποια μπορεί να είναι η φάρσα της εθνικής καταστροφής του ‘22. Διχασμένοι και διασκορπισμένοι οι αντιπρόσωποι του λαού ντρέπονται να εκλέξουν έναν Έλληνα, για να εγκατασταθεί στο Προεδρικό Μέγαρο και να συμβολίσει την ενότητά μας, στρουθοκαμηλίζοντας ότι επιτελούν εθνικό έργο.
Η Ελλάδα δείχνει ανάξια της αντικατάστασης της ξενόδουλης Βασιλείας, που πάντα τουλάχιστον είχε μία λύση για τη μικρή Ελλάδα. Η Μεταπολίτευση ξεγυμνώνεται μπροστά στις αγορές ως άλλη εταίρα με τους ντόπιους νταβαντζήδες να εμπορεύονται την ψυχή της για μία καλύτερη τιμή σε οποιοδήποτε νόμισμα.
Τις ημέρες που οι Έλληνες θα έπρεπε να δοξάζουν τα Χριστούγεννα τους και να περιτριγυρίζουν τις αγορές με τα παιδιά τους, οι καλοπληρωμένοι βουλευτές επιδίδονται σε ένα ρεσιτάλ διχασμού και φοβίας για να πείσουν ότι πρέπει να διαλυθούμε για το καλό μας.
Οι συνέπειες αυτού του συνταγματικού βιασμού θα είναι τραγικές σε όποιον Θεό και να πιστεύει κάποιος και ο λογαριασμός θα σταλθεί την 1η Φεβ 2015 στον όποιον νικητή των πρόωρων εκλογών, που προκαλεί ο κ.Τσίπρας με έπαρση ως ένας ρομαντικός μπαχαλάκης της Δημοκρατίας. Έναν λογαριασμό που θα πληρώσει η ελληνική οικογένεια και ο Έλληνας επιχειρηματίας που ήδη αρχίζει να νιώθει το έδαφος να κουνιέται κάτω από τα πόδια του.
Κουβέλης και Καμμένος τα πολιτικά εξαπτέρυγα της ανεπανόρθωτη βλάβης της ζωής μας. Μαζί τους και ένας συρφετός ανένταχτων πατριωτών που συναλλάσσονται με την πολιτική ανωμαλία. Είναι ντροπή η Ελλάδα να κοιτάζει στο ναζισμό για την σταθερότητα της παλλόμενης μεταπολίτευσης πιστοποιώντας την πολιτική και κοινωνική αυτοκτονία της.
Δεν υπήρχαν τότε 180 Έλληνες θα καταγράψει ο ιστορικός του μέλλοντος και η χώρα παραδόθηκε στους Ευρωπαίους τοκογλύφους και τους ντόπιους τσιφλικάδες, για την ρευστοποίησή της για έναν ακόμα αιώνα εις βάρος των ψυχών των αγέννητων εγγονιών μας.

Μικροί λαοί, μικρά πράγματα…
Μην κλαις Ελλάδα, για τους έλληνες..

thedayaftergr.blogspot.gr